Suplimente de care ai nevoie toamna

Chiar dacă temperaturile sunt încă destul de ridicate, toamna se apropie cu pași repezi. Zilele se scurtează, serile și diminețile sunt mai răcoroase, în curând vor începe și ploile. O dată cu schimbarea anotimpului, organismul uman trece și el printr-o serie de schimbări. Dacă nu se iau măsurile corecte, ne putem confrunta cu diverse carențe nutriționale, slăbirea sistemului imunitar și apariția asteniei de toamnă. Pentru a preveni apariția problemelor de sănătate o dată cu întoarcerea anotimpului rece, este recomandată alimentația sănătoasă și suplimentarea cu vitamine și minerale necesare bunei funcționări a organismului.

Multivitaminele

Vitaminele și mineralele sunt substanțe nutritive esențiale și ar trebui să fie consumate ca suplimente la produsele alimentare. Adaugarea unui supliment cu multivitamine complet dietei tale, cum ar fi Multivit Up, va asigura un aport adecvat al acestor substanțe nutritive. Formula Multivit Up este super completa. Luând două jeleuri Multivit Up pe zi se asigură 65% din necesarul de zi cu zi a acestor vitamine și minerale; până la 9 vitamine si 3 minerale care ajuta unele dintre cele mai importante functii ale corpului nostru.

Omega 3

Acizii grași omega 3 pot fi obținuți din alimentație, în principal din alimente de origine marină, precum peștele albastru și în semințele de legume. Pentru că în general, prezența sa în restul alimentelor este redusă, suplimentarea acestuia prin administrarea de suplimente de înaltă calitate poate avea un efect pozitiv în prevenirea deficiențelor. Capsulele Weider Omega 3 fabricate din ulei de pește de înaltă calitate vă oferă în fiecare zi cantitatea necesară de acizi grași esențiali de care are nevoie corpul.

Vitamina D

Vitamina D ajută la absorbția calciului, de aceea este recomandată administrarea suplimentelor de vitamina D împreună cu calciul. Soarele stimulează organismul să producă vitamina D, dar ăn sezonul rece, când stăm mai mult în spații închise, se recomandă suplimentarea de vitamina D. Turmeric Curcumin Vitamina D3 este un supliment marca Weider cu proprietăți anti-inflamatorii, antioxidante și cardiovasculare. Formula sa îmbogățită cu vitamina D3 (colecalciferol)  contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și, de asemenea, la funcționarea normală a mușchilor. Este suplimentul ideal în recuperarea rănilor sau în perioadele în care sistemul imunitar poate fi slăbit.

L-Glutamina

Glutamina are un rol important in menținerea funcției intestinale și ajută la cresterea imunitatii organismului. După ce este sintetizată în mușchii scheletici, glutamina este eliberata în sânge, de unde este transportată in rinichi, ficat, intestinul subțire și celulele sistemului imunitar, unde joacă un alt rol vital. Glutamina asigura o digestie mai bună, creste rezistenta organismului la boli si infectii,  ajuta la detoxifierea organismului și accelereaza metabolismul.  L-Glutamina de la Weider este recomandată în special în perioadele de stres extrem, sau în timpul unor antrenamente intense. Deoarece glutamina constituie circa 60% din aminoacizii din musculatura scheletică, este foarte importantă înlocuirea glutaminei pierdute în timpul antrenamentelor de către sportivii de performanță.

Pentru a fi mereu plini de forță și vitalitate, mizați pe suplimentele alimentare Weider. Produsele Weider sunt destinate tuturor celor ce-și doresc o viață îndelungată și sănătoasă.

august 31st, 2020 by