Principalele calitati ale unor dezinfectanti profesionali

dezinfectanti profesionali

Virusurile si bacteriile sunt microorganisme care pot pune in pericol sanatatea. Acestia nu se observa cu ochiul liber, dar exista pretutindeni si raman chiar si pe suprafetele curate. De aceea, este important sa dispui de dezinfectanti profesionali pentru a-i putea elimina. Iata principalele calitati pe care e bine sa le ai in vedere atunci cand vrei sa alegi produsul potrivit!

Substantele active

Multe persoane confunda produsele de curatenie obisnuite cu cele dezinfectante, dar acestea nu reprezinta acelasi lucru. Solutiile clasice nu ucid bacteriile si nici virusurile. In schimb, dezinfectantii conceputi special fac acest lucru datorita substantei biocide pe care o contin. Este important sa te uiti pe eticheta si sa verifici ingredientele, pentru a te asigura ca procesul de dezinfectare se desfasoara intr-un mod cat se poate de eficient pentru sanatatea ta si a celor din jur.

Apa oxigenata sau peroxidul de hidrogen este un ingredient folosit ca antiseptic doar in solutiile diluate, insa poate avea si efect inalbitor. Un alt element comun in componenta unor dezinfectanti profesionali este alcoolul.

Acesta are o actiune cu efect puternic, in special atunci cand este prezent intr-o concentratie mare, de peste 70%. Poti alege si un produs cu hipoclorit de sodiu, deoarece o astfel de substanta este adesea utilizata in domeniul medical si cel stomatologic.

Timpul de actiune

Multe solutii „promit” sa elimine pe loc toate microorganismele periculoase. Cu toate acestea, realitatea este una diferita. Timpul in care o solutie isi face efectul depinde de formula utilizata.

Produsele ce au actiune de pana in 5 minute sunt recomandate, insa exista si solutii care pot avea efect in 30 de minute sau chiar mai tarziu. Acestea trebuie adesea curatate si indepartate dupa aplicare. Cauta detalii despre tipurile de dezinfectanti profesionali pe care urmeaza sa ii achizitionezi, pentru a fi sigur ca rezultatele pot fi pe masura asteptarilor.

Parfumul

Acest aspect nu pare foarte important la prima vedere, insa unii dezinfectanti profesionali pot avea un miros foarte neplacut. Spre exemplu, produsele care contin clor sunt foarte deranjante. Din acelasi motiv, ar fi mai bine sa alegi un produs cu un miros placut. Cele mai cunoscute produse sunt cele cu miros de citrice si flori.

Producatorul

Majoritatea produselor de acest tip prezinta caracteristici similare. Cu toate acestea, preturile pot fi diferite si variaza in functie de fiecare producator. Astfel, este important sa alegi varianta cea mai optima pentru nevoile tale.

Unele solutii pot veni in plus cu beneficii suplimentare, cum sunt produsele de pe https://www.dezinfectanti.ro/. Acestea au proprietati emoliente si sunt delicate si blande cu pielea. De asemenea, toate produsele sunt testate si avizate in laboratoare de specialitate din tara si din strainatate. Astfel, din acest magazin online de incredere poti alege dezinfectanti pentru maini, dezinfectanti pentru suprafete, dezinfectanti pentru diferite medii de activitate sau solutii de dezinfectare.

Cum alegi cel mai bun dezinfectant?

In primul rand, citeste cu atentie eticheta. Aceasta contine atat ingredientele, cat si detalii despre produs care pot reflecta nivelul de calitate. Pe langa asta, ar fi bine sa apelezi la o companie avizata in domeniu, asa cum este dezinfectanti.ro, a carui scop este sa ofere clientilor cea mai eficienta gama de produse la cel mai competitiv raport calitate-pret. Comanda online dezinfectanti profesionali de la un magazin de incredere si ai grija de sanatatea ta si a celor din jur!

februarie 23rd, 2021 by