Bucură-te de surprizele lunii Mai de la Uleiuri Esențiale doTERRA

uleiuri esentiale doterra, uleiuri esentiale, doTerra tangerina, doTerra Lime, doTerra zendocrine

Cunoscute pentru proprietățile lor curative, utilizarea constantă a uleiurilor esențiale aduc nenumărate beneficii organismului uman. 

În luna Mai, surprizele se țin lanț. Ți-am pregătit câteva reduceri la uleiurile esențîale preferate, care te vor ajuta în procesul de detoxifiere a organismului după mesele copioase de Paște, calmare a minții și corpului sau eliminarea “asteniei de primăvară” cauzată de temperaturile ridicate în comparație cu sezonul rece:

  1. Promoție la Înscrierea de Primăvară

Dacă îți faci cont de membru doTERRA în perioada 1–15 Mai 2021 și plasezi o comandă de înscriere de cel puțin 100 PV (aproximativ 110 Euro), vei primi GRATIS uleiul esențial de Mandarină Roșie – 5 ml. La plasarea unei comenzi de minin 200 PV, vei primi GRATUIT 3 uleiuri esențiale: Mandarină Roșie – 5 ml, Clementină – 15 ml și Lămâie Verde – 15 ml.

  1. Promoția Diamond Club Mai 2021

Aceasta se adresează doar celor care plănuiesc să devină membri doTERRA. Condiții de participare:

  • Participă la un eveniment Diamond Club 
  • Creează-ți cont nou de membru doTERRA și comandă de minim 100 PV (1 PV ~ 1 euro), în maximum 3 zile lucrătoare de la evenimentul Diamond Club și primești automat CADOU un ulei esențial de PastTense de 10 ml sau la o comandă de minim 400 puncte primești cadou un ulei esențial de PastTense de 10 ml si un DeepBlue de 5 ml.
  1. Produsul Lunii – Tangerina (15 ml)

Primești GRATUIT Produsul Lunii când plasezi o singură Comandă de Loialitate, în valoare de cel puțin 125 PV, care este procesată până la 15 mai 2021, inclusiv.

  1. Reducere 10% – Zendocrine™ (15 ml)

Zendocrine este uleiul celor care își doresc o schimbare în stilul de viață. Ia o picătură de doTERRA Zendocrine zilnic, timp de o săptămână – un start excelent pentru un regim de viață sănătos.

Reducerea de 10% se reflectă în prețul afișat. Reducerea nu este valabilă pentru comenzile pe bază de Puncte de Recompensare.

Cum pot achiziționa produse doTERRA?

  1. Dacă ai cont doTERRA, vei putea achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA la preţ de depozit, cu 25% reducere faţă de preţul de raft. De asemenea, vei beneficia și de promoţiile lunare care includ produse gratuite sau la preț redus, chiar recompense în bani și puncte cadou.

 Pentru a avea un cont doTERRA ai două opţiuni:

  1.  plăteşti taxa de înscriere – echivalentul a 25 Euro – pentru crearea contului (primeşti broşura doTERRA cu informaţii despre uleiurile esenţiale şi diverse produse)
  2. achiziţionezi unul dintre pachetele de înscriere (Enrolment Kits) care includ mai multe uleiuri esenţiale și difuzoare

*Noi recomandăm să îți achiziţionezi un pachet de înscriere deoarece produsele conţinute sunt la un preţ mai mic decât cel de depozit, iar taxa de 25 Euro este anulată.

2. Poţi achiziţiona uleiurile esenţiale, blendurile, suplimentele şi difuzoarele doTERRA direct din magazinul online. Preţul acestora este cel de raft. 

mai 12th, 2021 by