Alergologie – afla despre aceasta ramura medicala de la experti

alergologie

Ce este aceasta alergologie

alergologie

Daca simptomele dvs. indica faptul ca raceala nu poate fi vindecata si banuiti ca acestea pot fi cauzate de o alergie, va rugam sa organizati un consult pentru alergologie cat mai curand posibil.

Expertul va efectua o serie de teste si analize pentru a determina cu exactitate cauza problemei cu care va confruntati. In plus, desi majoritatea reactiilor de hipersensibilitate nu pot fi vindecate complet, medicul dumneavoastra va poate ajuta dezvoltand un plan de tratament eficient. In acest fel, prin consultarea Departamentului pentru Alergologie din cadrul clinicii medicale Romgermed din Bucuresti, simptomele pot fi reduse la minimum si starea sub control.

Cum ne putem proteja de alergii?

Medicii si studiile efectuate cred ca pana la 20% dintre oamenii lumii au boli alergice in 2015, iar copiii si adolescentii sunt cei mai vulnerabili. Desi pentru majoritatea dintre ei, medicii recomanda doar evitarea contactului cu alergenii pentru a preveni simptomele, unele persoane au aflat ca contactul cu alergenii le poate pune viata in pericol, deoarece au efectuat un test special de depistare a sursei alergiei. Poti sa faci si tu asta in cadrul cabinetului de alergologie de la Romgermed.

Un bun exemplu al acestor afectiuni sunt persoanele alergice la anumite tipuri de venin. Prin urmare, daca o persoana alergica la veninul de albine este intepata o data sau de doua ori, pot aparea complicatii care pun viata in pericol fara medicamente sau proceduri prompte. Aceasta situatie poate fi evitata daca persoana in cauza isi cunoaste reactia si va vorbi cu medicul in cauza.

De ce este importanta consilierea impotriva alergiilor?

Conform datelor inregistrate in 2015, aproximativ 20% din populatia lumii sufera de boli alergice. Exista multe cauze ale alergiilor.

Cei mai renumiti alergeni sunt polenul, acarienii, anumite medicamente, produse cosmetice si anumite alimente (soia, grau, oua, lapte, grau, arahide, soia, fructe de mare, cacao etc.). Un specialist in alergii va poate ajuta sa determinati cauza exacta a afectiunii. Diagnosticul corect este esential pentru tratamentul corect.

Te asteptam cu drag la clinica medicala Romgermed pentru un consult complet!

august 23rd, 2021 by