Ai grijă de sănătatea micuților cu uleiurile esențiale pentru copii doTERRA Kids

uleiuri esentiale doTerra, doTerra Kids Collection, doTerra Kids, doTerra bebelusi

Chiar dacă micuții se află în centrul atenției tot anul, luna Iunie este diferită pentru aceștia, deoarece le sărbătorim inocența, puritatea, entuziasmul și energia interminabilă, pe care țin să ne-o arate zi de zi. Iunie este luna dedicată copiilor și la doTERRA. În gama noastră de produse, am lansat de-a lungul timpului mai multe colecții, special create pentru cei mici. Pe langă colecția de uleiuri esențiale doTERRA Kids, care conține șase sticluțe cu amestecuri de uleiuri esențiale 10 ml fiecare, cu bilă roll-on, gata de aplicare mai avem colecția de produse destinate bebelușilor. Avand în vedere beneficiile acestora , orice copil sau bebeluș are nevoie de ele!

1. Thinker Focus Blend

Primul blend din colecția de copii este pentru concentrarea micuților, iar amestectul conține ulei esențial de Vetiver, Peppermint, Rosemary și Clementine doTERRA. Ori de cate ori vezi că puștiul devine distras de la activitățile sale, aplică-i la încheieturi. Acesta este, de asemenea, un amestec excelent de folosit înainte de teste.

2. Calmer Restful Blend

Al doilea blend din colecție conține un amestec de Lavender, Roman Chamomile, Ylang Ylang doTERRA, uleiuri esențiale cunoscute pentru capacitățile sale de a calma. Aplică pe încheieturile copilului înainte de culcare, pentru a-l calma și a adormi mai ușor. Este util pentru copiii de toate vârstele. Acest amestec poate ajuta copiii mai mari să preia controlul propriilor obiceiuri de dormit.

3. Stronger Protective Blend

Următorul blend din colecția pentru copii are în compoziția sa Frankincense, Cedarwood și Rosa doTERRA și ajută la susținerea sistemului imunitar al copiilor pe tot parcursul anului.

4. Rescuer Soothing Blend

Acest blend este potrivit pentru recuperarea de după activități fizice intense, avand în compoziția sa uleiuri esențiale de Lavandă, Spearmint și Copaiba. După jocul de fotbal sau după o zi plină de alergări afară, aplică Rescuer Soothing Blend la tâmple, gât, articulații sau alte zone vizate ale copilului pentru a induce confortul total.

5. Steady Grounding Blend

Blend-ul Steady este potrivit pentru a calma și a-ți ajuta copilul să trăiască în prezent, în compoziția sa găsindu-se o serie de uleiuri esențiale care ajută în acest sens: Amyris Wood, Balsam Fir, Coriander și Magnolia TOUCH doTERRA. Înainte ca cel mic să plece la școală, aplică-i Steady pe tălpi, pentru a promova sentimente de calm și liniște pe tot parcursul zilei. Aplicați în permanență la încheieturi sau gât, în funcție de necesități, în timpul zilei, pentru a menține emoțiile.

6. Brave Courage Blend

Format din uleiurile esențiale Wild Orange, Osmanthus Flower, Cinnamon Bark și Amyris Wood doTERRA, acest blend oferă încredere deplină celor mici. Acest amestec energizant promovează încrederea și credința în sine. Este util înaintea unui eveniment sportiv, a unui spectacol muzical, la grădiniță la serbări, matinee, a unui test sau oricând, deoarece copiii au nevoie de puțină încurajare să creadă în ei înșiși.

Această colecție este special creată pentru nevoile copiilor, uleiurile s-au combinat ca să fie potrivite pentru pielea lor sensibilă cât și rezolvarea afecțiunilor. Vin intr-o gentuța foarte comodă și drăguță în care copii le păstrează.

Cu ajutorul vostru, copii învață să le aplice pe burtică, tălpile picioarelor, frunte, pulsul mâinilor și inimă!

iunie 23rd, 2021 by