Muzica preferata

Este ciudat cum de-a lungul timpului ne schimbam gusturile in materie de muzica. Toata lumea asculta muzica si fiecare are un gen anume pe care il asculta. Desi mereu am considerat ca genul de muzica care iti place la o anumita varsta este acelasi pe care il vei asculta o viata intreaga, tind sa cred ca este posibil ca aceasta afirmatie sa fie una eronata. Mic copil fiind niciodata nu am inteles placerea celor mai in varsta de a asculta muzica populara. Nu am fost adepta acestui gen de muzica si traiam cu impresia ca cei batrani au ascultat acest gen de muzica intotdeauna. Desi mi-au specificat ca in timp imi voi schimba gusturile referitor la muzica am alungat din start ideea de a asculta orice alt gen in afara de muzica techno, rap sau house.

Pe masura ce am inaintat in varsta am inceput sa inteleg cum iti poti schimba preferintele muzicale prin intermediul evenimentelor la care participi. De-a lungul timpului am participat la o serie de nunti si botezuri si am realizat cat de frumoasa poate fi muzica populara si muzica de petrecere. Fiind o persoana careia ii place sa danseze, am realizat ca si jucatul este un lucru care ma pasioneaza. Muzica de petrecere iti da intradevar o stare de bine care te indeamna sa te ridici de pe scaun. Iar muzica populara este atat de frumoasa, nu numai prin mesajul transmis cat si prin portul interpretilor. Cred ca acesta este primul lucru pe care il sesizezi si care iti atrage atentia. Cred ca venimente de acest gen poti descoperi majoritatea tipurilor de muzica prin varietatea de interpreti alesi de catre miri pentru a intretine atmosfera. Mereu vei gasi o trupa cover la nunta care la urma urmei poate fi cea mai potrivita varianta cand este vorba de astfel de evenimente. O trupa cover, daca este una foarte buna, poate interpreta tot felul de melodii, de la populara, usoara, muzica lenta si saltareata, astfel incat sa multumeasca gusturile oricarui invitat prezent.

Se spune ca prin intermediul muzicii ne identificam ca persoane si preferintele in materie de muzica se schimba o data cu varsta in functie de intamplarile care se petrec de-a lungul vietii fiecarei persoane. Pe masura ce inaintam in varsta nu mai ascultam muzica cu aceeasi intensitate ca in adolescenta cand reprezenta un motiv de distractie sau pur si simplu de umplere a timpului liber. De la o anumita varsta tindem sa optam pentru genuri de muzica mult mai lenta, muzica ce ne relaxeaza sau care sa ne schimbe starea de spirit sau de oboseala in urma unei zile solicitante. De-a lungul timpului oamenii se schimba si odata cu ei se schimba si preferintele in orice domeniu. Se schimba preferintele in domeniul artei culinare, in materie de obiecte vestimentare sau chiar referitor la look-ul personal. Este normal ca in viata oricarui om sa intervina schimbari, iar muzica nu face exceptie. Muzica este potrivita oricarei varste si indiferent de genul muzical ales, intotdeauna va fi un factor distractiv, precum si unul relaxant in viata celui care o asculta.

Intra pe: http://www.prestigeorchestra.ro/ pentru mai multe detaliii!

iunie 22nd, 2017 by