INNA din nou pe scena de la Hard Rock Café; invitați speciali cei nouă copii din echipa INNA de la Vocea României Junior, dar și ANTONIA și Lori Ciobotaru

INNA revine pe scena de la Hard Rock Café pe 21 septembrie într-un show live, full band, în care publicul va putea asculta cele mai cunoscute piese ale artistei, devenite hituri în întreaga lume.

 

„Hot”, „Cola Song”, „In Your Eyes”, „Gimme Gimme”, dar și cel mai recent single „Ruleta”, precum și „Strigă” sau „P.O.H.U.I.” vor bucura fanii prezenți la eveniment.

 

INNA va avea și invitați speciali. În deschiderea concertului, vor cânta cei nouă copii din echipa INNEI din primul sezon de la Vocea României Junior piesa pe care au lansat-o imediat dupa încheierea concursului.

 

Alexia, Andreea, Andrei, Astrid, Eva, George,  Sonia, Ștefan și Voicu vor interpreta piesa „Kids in Town”, lansată cu videoclip oficial.

 

În plus, INNA le va avea alături pe Lori Ciobotaru, co-antrenorul ei de la Vocea României și parte din proiectul Global Records – GGirls și pe ANTONIA, pentru prima data pe scena de la Hard Rock Café.

septembrie 14th, 2017 by