Velashape pentru un corp de invidiat în sezonul de vară

Odată cu începutul verii tot mai multe doamne și domnișoare pun presiune asupra fizicului lor pentru a arăta cât mai bine în sezonul cald. Totuși nu multe au în vedere faptul că un corp de invidiat trebuie lucrat din timp pentru a reuși să obțină rezultatele mult dorite.

Însă, pentru femeile care nu se simt bine în pielea lor și vor o schimbare rapidă există tratamentele velashape. Pentru eliminarea celulitei, dar și pentru o piele mai fermă și mai strălucitoare vela shape este soluția perfectă.

Beneficiile tratamentului velashape 2 sunt evidente încă de la prima utilizare, de la  eliminarea aspectului de coaja de portocala care este cel mai puțin dorit de către domnișoare și doamne și până la îmbunătățirea aspectului pielii.

Este bine de știut faptul că acest tratament este unul noninvaziv care remodelează silueta rapid, combinând 4 tratamente simultan: radiofrecvența bipolară, infraroșu, vacuum pulsat și masajul cu role mecanice. Toate acestea într-un tratament ce urmărește tratarea lipsei fermității pielii din zonele precum: abdomen, coapse, fese, gambe, brațe și aripioare.

Se știe că femeile tind întotdeauna spre perfecțiune, însă lipsa de timp, ritmul de viață agitat uneori și anumite gene ereditare își fac simțită prezența printr-o piele lăsată, uneori cu aspect de coajă de portocală. Ei bine, la salonul Noblezza Beauty Clinique un estetician poate evalua istoricul medical și estetic al corpului cu ajutorul unei diagnoze potrivite. Cu ajutorul acestuia se va oferi suport și consiliere, reevaluare pe parcursul tratamentului, dar și soluții de îngrijire a pielii acasă.

Pentru o piele fermă și strălucitoare într-un timp foarte scurt și cu rezultate lungi garantate, tratamentul velashape este soluția ideală.  Cu toate acestea, o dietă echilibrată, un stil de viață sănătos și urmarea tratamentului conform indicatiilor date de specialist vor oferi cu siguranta rezultatele dorite.Trei specialiști vă așteptă la salonul  Noblezza Beauty Clinque pentru diagnoză și remodelare corporală rapidă cu rezultate ce se vor menține în timp.

iunie 13th, 2018 by