Cauți un cabinet veterinar potrivit? Iată 5 motive pentru care să alegi NordVet Suceava

Orice deținător de cel puțin un animal de companie știe că acesta aduce multă bucurie și armonie în casă. A avea un animal de companie care să facă parte din familie nu mai este considerat un lux, așa cum era odată. În schimb, acesta vine la pachet cu o responsabilitate foarte mare în ceea ce privește îngrijirea lui.
Atunci când vorbim de îngrijirea micului prieten patruped nu ne referim doar la hrănirea și hidratarea lui, ci mai ales la supravegherea stării de sănătate a acestuia. La fel ca în cazul oamenilor, fericirea blănosului este direct proporțională cu o stare de sănătate foarte bine întreținută.
Când alegem un cabinet veterinar în Suceava potrivit nevoilor animăluțului nostru, este necesar să ținem cont de mai mulți factori, printre care și siguranța noastră că el va fi pe mâini bune. În acest sens, avem cinci motive pentru care să alegi clinica veterinară NordVet Suceava.

Toate investigațiile necesare într-un singur loc

 Ceea ce îți dorești cel mai puțin în momentele de cumpănă ale animăluțului tău de companie este să fii nevoit să te plimbi de la un cabinet la altul pentru fiecare analiză în parte. 

Clinica veterinară NordVet dispune de toate secțiile necesare pentru investigarea, diagnosticarea și tratarea micului patruped: radiologie, ecografie, analize de laborator, chirurgie, tratamente, stomatologie, dermatologie, oftalmologie.
Personal calificat
Personalul medical ce activează în clinica NordVet este specializat atât în țară, cât și în străinătate. În acest sens, ei aplică cele mai noi și avansate tehnici de investigare și tratare, astfel încât micul prieten să nu simtă vizita la veterinar ca fiind cel mai stresant lucru pentru el.
Cele mai noi tehnologii
Clinica veterinară NordVet dispune de toate resursele necesare, de aparaturile cele mai avansate din domeniul medical veterinar. Medicina veterinară a avansat foarte mult în ultimii ani, iar clinica a ținut pasul cu tehnologia în mod constant.
Raport calitate – preț
Fără îndoială, clinica NordVet este principalul furnizor de servicii medicale veterinare, iar raportul calitate – preț este cu siguranță cel mai bun de pe piață. Atunci când vine vorba de sănătatea micilor suflete ce ne țin companie zi de zi, este importantă atât calitatea servicilor primite, cât și prețul pe care îl plătim pentru acestea.
Dragoste
Așa cum se spune încă de demult, ingredientul principal în orice lucru făcut este acea puțină dragoste. Pe același principiu funcționează și clinica NordVet. Fără dragoste nu ar exista pasiune, fără pasiune nu ar exista profesionalism, iar fără profesionalism nu ar exista NordVet.

octombrie 18th, 2019 by