Para de dus cu filtru pentru clor si metale grele

Daca te intereseaza sanatatea si frumusetea pielii tale, achizitioneaza o para de dus cu filtru sau filtre de dus ca o parte integranta a acesteia. Astfel de sisteme sunt convenabile pentru ca le poti folosi acasa si, de asemenea, chiar si intr-o excursie. O para de dus cu filtru pentru clor si metale grele,  este practic un filtru pentru dus care colecteaza impuritatile din apa, purifica si elimina clorul si metalele grele, dusul transformandu-se intr-un instrument cosmetic de imbunatatire a sanatatii. De asemenea, este util pentru cei care au reactii alergice la clor. 

Pentru o piele frumoasa si un par sanatos

Aplicarea acestui filtru ofera parului si pielii frumusete, fara ca parul sau pielea sa devina uscate dupa dus. Aceste filtre pot ajuta la eliminarea impuritatii din apa si la curatarea apei de mangan, clor, fier, improspateaza culoarea si corecteaza mirosul. Filtrul pentru dus este instalat in para pentru dus. Daca nu vrei sa cumperi o para speciala pentru dus, atunci poti instala filtre deoarece nu este dificil si va dura foarte putin timp si il conectezi singur, fara sa chemi un instalator. Nu necesita schimbarea intregului mecanism sanitar, deoarece poate fi instalat la furtunul obisnuit de dus. Dimensiunile duzelor sunt standard. Filtrul poate fi instalat in aproape orice tip de sistem de dus.

Para de dus arata ca una obisnuita  in care filtrul este integrat. De asemenea, cartusele de filtru inlocuibile sunt foarte usor de inlocuit si sunt vandute separat. Compozitia elementului de filtrare include bile, care maresc capacitatea de curatare, dizolvare si purificare a apei. Para de dus cu filtru este proiectata pentru utilizare in apartamente, saloane de infrumusetare, hoteluri etc. Durata de viata este de la 3 la 6 luni.

Filtrul cromat este realizat sub forma unui cilindru, in interiorul caruia exista un cartus inlocuibil. Acest tip de filtru este convenabil sa fie instalat inainte de a face dus si apoi sa fie inlocuit. Dupa instalarea filtrului, poti folosi duze diferite care se potrivesc capului de dus. Substanta de filtrare include carbune, filtru magnetic, sulfura de calciu, curatand apa de particulele de fier, clor activ, metale, impuritati si mirosuri. 

februarie 25th, 2019 by