Mobilă la comandă pentru toate preferințele

Acasă este locul unde vrei să te întorci de fiecare dată și de unde nu vrei să pleci câteodată. Este locul asociat cu confortul și căldura sufletească, atunci când fiecare piesă de mobilier din casă se potrivește armonios una cu cealaltă. Este foarte important să acorzi atenție fiecărui obiect din casă pe care intenționezi să-l procuri, fie că e vorba de mobilă pentru bucătărie, dormitor, cameră de zi sau living, pentru că design-ul, cromatica mobilierului și materialele de confecționare influențează dispoziția și confortul casei.

Dacă ești în căutarea mobilei personalizate pentru casa ta, brandul autohton mobilier.md te poate ajuta să materializezi orice model de mobilă la preferința ta. Te poți inspira din catalogul modelelor de mobilă de pe site-ul mobilier.md sau să apelezi la designerii de la mobilier.md, care te vor asculta cu mare atenție și îți vor da sugestii în privința designului, materialelor din care urmează să fie realizat mobilierul la comandă, accesoriile, tipul de feronerie, precum și paleta de culori disponibilă. Odată ce ai ales modelul de mobilier, designerul va lua măsurătorile exacte ale camerei, astfel încât mobilierul să se încadreze perfect. Apoi vei avea la dispoziție o schiță 3D, care te va ajuta să ai o imagine mai clară a felului în care va arăta mobilierul. Durata de execuție a comenzii depinde de tipul mobilierului, materialelor folosite și complexitatea modelului. Dar rezultatul final merită a fi așteptat, pentru că va fi perfect adaptat spațiului camerei. Transportarea și montarea mobilierului este asigurată din partea companiei.

Care este următorul model de mobilier cu care dorești să completezi spațiul casei?

Găseșteorice tip de mobilier de care ai nevoie sau poate că ai uitat că-ți trebuiește și investește cu încredere în el. Merită să comanzi o dată pentru totdeauna un produs calitativ și durabil de la Mobilier.md, convinge-te și tu!

Apelează la echipa din Iași, România (+40726815108) sau Chișinău, Moldova (str. Calea Basarabiei 18/2) pentru a obține asistența necesară chiar astăzi!

ianuarie 30th, 2019 by