Eproiectedecase.ro – Proiecte case cu mansardă în întreaga Românie

Echipa eProiecte vine cu proiecte case cu mansardă care se încadrează în bugetele familiilor cu care colaborează. Casele cu mansardă sunt soluția ideală pentru un teren mic.

Echipa ancorată în realitatea pieței în care activează dispune de o abordare pragmatică pentru a asigura arhitecturi funcționale ce se încadrează în bugetele clienților. Focusați, aceștia înțeleg foarte bine nevoiele, fricile și dorințele beneficiarilor și tocmai de aceea își practică meseria cu entuziasm implementând o întreagă serie de proceduri  astfel încât să simplifice întreg parcursul proiectare- autorizație- execuție.

Proiect casa cu mansarda poate avea terasă, garaj, beci și poate fi modificat în funcție de disponibilitatea terenului. Pot fi mărite camerele și înalțimea sau pot fi micșorate. Sunt disponibile proiecte case cu mansarda în toată țara, acestea au încluse documentele pentru obținerea autorizației de construire(DTAC-ul) și detaliile de executare pentru proiectul de rezistență alături de listele de cantități pentru structură.

În cazul în care clientul accesează site-ul oficial eproiectedecase.ro acesta poate vedea câteva proiecte case mansarda din care poate alege unul pe care ulterior să-l modifice alături de specialiștii echipei în funcție de teren și nevoi. Totodată se poate efectua și un proiect de la zero pornind de la o imagine sau de la o descriere a casei mult visate.

Pentru cei ce aleg să construiască alături de cei din echipa proiectul este gratuit, iar cei ce doresc să cumpere doar proiectul dispun de o reducere de -50%.

Proiecte de case cu mansardă micuțe, cochete și în același timp foarte spațioase datorită felului în care sunt gândite pot fi alese din gama oferită de echipa de profesioniști alcătuită din 7 arhitecți și 4 ingineri.

Pentru mai multe detalii se poate trimite un mesaj direct de pe site-ul oficial eproiectedecase.ro sau pe e-mail [email protected]. De asemenea se poate programa o întâlnire cu un specialist la numărul de telefon 0736478471

iunie 25th, 2018 by