eProiecte – proiecte de case cu mansarda la un pret accesibil

Echipa de specialisti eProiecte este formata din 7 arhitecti si  4 ingineri specializati in realizarea de proiecte de case. Cunoscuti pentru abordarea progmatica, ancorata in realitatea pietei, acestia asigura arhitecturi functionale care se incadreaza in bugetele familiilor cu care colaboreaza.

Echipa de specialist eProiecte din 2001 si pana in prezent a autorizat peste 800 de proiecte la nivel national si a livrat aproximativ 160 de proiecte in intreaga Romanie. Datorita stilului de abordare pentru care s-au facut remarcati, acestia reusesc sa inteleaga atat nevoile, cat si fricile familiilor cu care colaboreaza. Astfel, specialistii se asigura ca livreaza proiecte case cu mansarda functionale care sa se incadreze in bugetele celor pentru care proiecteaza fiecare proiect casa cu mansarda.

Indiferent de cate proiecte case mansarda ar fi gandit, fiecare proiect este ajustat in functie de nevoile, dorintele si fricile celor ce vor locui in viitoarea casa.

Clientii interesati isi pot alege un proiect de casa cu mansarda afisat deja pe site-ul www.eproiectedecase.ro pe care ulterior il poate modifica in functie de terenul de care dispun, in functie de bugetul sau nevoia pe care o au. Totodata, pot alege sa li se proiecteze o casa cu mansarda de la 0, gandita special pentru ei. Astfel, clientul are control total asupra viitoarei sale locuinte. Este important de mentionat ca toate proiectele pot fi livrate oriunde in Romania.

Pentru ca fiecare banut este important, eProiecte are in vedere proiectarea unei case functionale care sa se incadreze in bugetul stabilit initial. Proiectele de casa cu mansarda pot avea etaj si garaj sau pot avea un anumit numar de camere gandite special pentru a asigura confortul casei clietului. Totodata, clientii care aleg sa construiasca alaturi de echipa eProiecte primesc proiectul de casa gratuit.

Pentru mai multe informatii, cei interesati pot aplea numarul de telefon 0736478471 sau pot scrie pe adresa de e-mail eproiectedecase@gmail.com.

septembrie 26th, 2018 by