Cladiri de birouri de inchiriat in Bucuresti cu termen de finalizare in 2024 – 2025

birouri de inchiriat bucuresti

In 2024, livrarile de cladiri de birouri de inchiriat in Bucuresti vor fi limitate din cauza faptului ca majoritatea proiectelor au amanat inceperea lucrarilor de constructie cu 12-18 luni. Din cauza acestui fapt, pe piata imobiliara va creste presiunea pe spatiile noi. Spre exemplu, in al treilea trimestru din 2023, singura cladire de birouri finalizata a fost Cladirea B din cadrul business park-ului U Center, cu o suprafata de 32.500 mp.

Potrivit agentiei imobiliare Esop Consulting, zonele de nord-vest si central-vestica isi mentin avantajul prin dezvoltarea a doua proiecte de cladiri de inchiriat in Bucuresti care au stabilit ca termen de finalizare sfarsitul lui 2024 – inceputul anului 2025.

birouri de inchiriat bucuresti
birouri de inchiriat bucuresti

Cladiri de birouri de inchiriat in Bucuresti care urmeaza a fi finalizate in 2024 – 2025:

AFI Loft

Proiectul AFI Loft va fi integrat mall-ului AFI Palace Cotroceni si va aduce pe piata de birouri de inchiriat din Bucuresti o suprafata de 15.500 mp. Acest proiect va oferi o solutie moderna si atractiva pe piata de spatii de birouri din zona.

Birourile vor fi dispuse pe doua etaje deasupra mall-ului si vor beneficia de acces direct din bulevardul Timisoara. Lucrarile de constructie au fost deja demarate, iar partea de structura, deja finalizata.

In ciuda faptului ca suprafata pe etaj este deosebit de generoasa (circa 8.000 mp), spatiul a fost gandit in asa masura incat sa ofere acces facil la lumina naturala. In plus, viitorii chiriasi vor beneficia de posibilitatea unei compartimentari functionale.

Un alt atu al acestor spatii de birouri de inchiriat in Bucuresti il reprezinta comoditatea oferita de amplasarea centrala si anume faptul ca dispun de o conexiune excelenta cu mijloacele de transport in comun, dar si de toate facilitatile oferite de mall:

  • 2.700 de locuri de parcare;
  • cea mai mare zona de agrement dintr-un shopping center din Romania;
  • 20 de sali de cinema;
  • patinoar;
  • roller-coaster interior;
  • hypermarket;
  • magazine;
  • restaurante;
  • cafenele etc.

Viitorii chiriasi ai acestor spatii de birouri de inchiriat in Bucuresti vor beneficia si de AFI Club Card, un card de fidelitate adresat exclusiv angajatilor companiilor chiriase din cladirile AFI. Aceste carduri ofera detinatorilor discount-uri de 10 – 30 % la zona de food-court si servicii din mall.

Arghezi 4 Office Building

Arghezi 4 este o cladire de birouri de inchiriat in Bucuresti de tip boutique, situata la cativa pasi distanta de Piata Universitatii. Aceasta aduce pe piata, in 2024, o suprafata de 7.500 mp de spatii de birouri clasa A si 1.064 mp de spatii verzi si terase. Suprafetele pe etaj sunt de 1.300 mp, fiind distribuite pe module cu suprafete minime de 460 mp.

Imobilul a fost complet pre-inchiriat din anul precedent, existand in momentul de fata doar suprafete disponibile la sub-inchiriere, intre 480-1.280 mp.

Arghezi 4 Office Building va avea o vizibilitate deosebita datorita pozitionarii sale la intersectia a doua strazi, dar si datorita arhitecturii deosebite, ce imbina elemente moderne si clasice. Beneficiaza de o conectivitate deosebita la miloacele de transport in comun, statia de metrou Universitatii fiind amplasata la doar 3 minute de mers pe jos. De asemenea, este localizata in inima orasului, la o distanta de 5 – 10 minute de Teatrul National si Centrul Vechi al Capitalei.

In contextul unor livrari reduse de spatii noi, vor fi deosebit de importante spatiile ramase disponibile in imobilele livrate in 2023, in proiecte ample si bine pozitionate, precum Equilibrium 2, One Cotroceni Park sau U Center, asta pentru a mentiona doar cateva dintre cele mai extinse proiecte intrate pe piata.

decembrie 4th, 2023 by