Aspecte de care să ții cont când alegi un apartament nou

Entuziasmul acestui pas nu ar trebui să ne provoace să facem anumite compromisuri atunci când vizităm mai multe apartamente din care să-l alegem pe cel potrivit pentru noi. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să luăm o decizie care să ne pună în avantaj atât din punct de vedere al construcției, cât și din punct de vedere financiar. Fie că optăm pentru plata prin rate la dezvoltator Brașov pe care ți le oferă Avantgarden3 sau apelăm la ajutorul băncilor, investiția este una importantă și trebuie luată cu responsabilitate.

Recenziile clienților dezvoltatorului imobiliar

Pentru că sunt cei mai în măsură să își dea cu părerea despre modul în care se prezintă apartamentele pe o perioadă mai lungă de timp, dar și despre colaborarea în sine cu dezvoltatorul imobiliar, înainte de a semna un contract prin care vă faceți responsabili să plătiți mai multe rate la dezvoltator Brașov în Avantgarden3 puteți purta cât mai multe discuții cu clienții anteriori ai proprietarului sau să citiți recenziile acestora de pe paginile de pe rețelele de socializare a proiectului sau chiar site-ul dezvoltatorului. Atunci când proprietarul oferă posibilitatea de a primi recenzii înseamnă că acesta are o foarte mare încredere în produsul pe care îl oferă, iar acest aspect ar trebui să ne dea încrederea necesară de a lua o decizie favorabilă.

Dacă numărul recenziilor pozitive depășește numărul celor nemulțumiți care au ales să-și scrie părerea în această secțiune putem trage concluzia că dezvoltatorul este unul de încredere. Trebuie să ținem cont, însă, și de părerea nemulțumiților pentru că este posibil să avem aceleași așteptări ca aceștia și să nu fim mulțumiți de decizia luată.

Puteți vorbi cu câțiva viitori vecini

Atunci când mergeți să vizitați un apartament nou, înainte de a stabili valoarea unor rate la dezvoltator Brașov cu proprietarul locuințelor, puteți lua legătura cu mai multe persoane care s-au mutat deja în blocurile respective. Ei sunt cei mai în măsură să vă răspundă la întrebările la care doriți răspunsuri sau chiar să vă expună și dezavantajele observate până în momentul discuției.

Discuțiile cu viitorii vecini pot fi diverse, de la costurile întreținerii și până la modul în care aceștia au ales să mobileze apartamentul, cum folosesc spațiul din apartament și care sunt cele mai apropiate magazine sau zone de relaxare.

Puneți întrebările direct dezvoltatorului

Atunci când dezvoltatorul este unul de top, comunicarea cu acesta trebuie să curgă de la sine, iar întrebările pe care le aveți nu trebuie să se lovească de un zid, ci doar de răspunsuri sincere. Puteți stabili, prin negociere, durata pe care vă hotărâți să achitați unele rate la dezvoltator Brașov sau chiar procentul avansului din suma integrală necesară pentru achitarea locuinței.

Puteți pune întrebări chiar și despre alte proiecte anterioare, modul în care a fost construit blocul, ce materiale s-au folosit pentru finisarea apartamentului sau facilitățile de care puteți beneficia în cazul în care decizia este una în favoarea achiziției.

Puneți în balanță avantajele și dezavantajele și încercați să vă înțelegeți atât nevoile prezente, cât și pe cele din viitor.

decembrie 5th, 2019 by