Unde găsești haine ieftine și bune pentru toamna/iarna lui 2021?

Topcloset.ro e un magazin online lansat de mai bine de 2 ani care își propune să aducă haine calitative, din materiale rezistente și foarte confortabile la prețuri accesibile pentru toate buzunarele. Toate articolele vestimentare de pe site sunt pentru femei.

Toamna lui 2021 a început deja pe TopCloset pentru că și-au făcut apariția noile colecții de veste, poncho, geci matlasate sau din blănuri. Hainele sunt alese cu atenție în funcție de cele mai noi trenduri, pentru a ține pasul cu moda orice ținută ai alege.

Chiar dacă nu au etichete de la branduri renumite, e bine de știut că nu există aproape nicio diferență intre materialele acestor haine și a celor din magazinele cele mai populare din mall-uri. Dacă nu pui preț pe brand neapărat, vei arăta la fel de fashion în hainele lor.

Momentan toamna aceasta sunt vedete Vestele și Gecile, pe care le găsiți în stocuri de la cea mai mică mărime (XS) până la mărimi mari și foarte mari (6XL). 

Urmează cât de curând stocuri noi de geci matlasate pentru iarnă, care au o calitate ireproșabilă, sunt calduroase, impermeabile și găsiți lungimea perfectă pentru orice înălțime.

Pentru doamnele sau domnisoarele care își găsesc foarte greu geci, blugi sau chiar rochii în mărimi mai mari, există o categorie pe site dedicată de haine pe mărimi mari și foarte mari de la 2XL până la 6XL.

Ce trebuie să știi înainte să comanzi:

  • Fii cu ochii pe site, apar colecții noi în fiecare săptămână.
  • Dacă nu ești convinsă de mărime, te asigurăm că tabelul cu mărimi e cât se poate de exact fiindcă toate produsele de pe site sunt măsurate individual.
  • Dacă te abonezi la newsletter-ul TopCloset primești discount 10%.
  • Echipa de suport e promptă și gata să te ajute în caz de retur sau orice alte informații, atât pe Messenger cât și la telefon.
  • Hainele comandate le poți returna în 14 zile dacă nu îți plac sau nu sunt pe măsura așteptărilor.

Categoriile cele mai populare de pe site sunt: rochiile, gecile, vestele din fas, veste din blana, blanuri, treningurile și blugii.

Materialele hainelor sunt de calitate înaltă: bumbac, catifea, blana ecologica, blana naturala, etc.

În concluzie, fiecare colecție de haine TopCloset îți oferă tot ce ai nevoie în garderoba (ca piese esențiale), sunt haine calitative și foarte, foarte accesibile. 

septembrie 21st, 2021 by