TOP 5 detalii care îți afectează aspectul de femeie elegantă

pantofi dama ieftini

Ești o femeie frumoasă, cu un job bun și care se îmbracă bine, însă nu te simți suficient de încrezătoare sau consideri că oamenii din jurul tău nu te respectă pe cât ar trebui? E posibil să fie din cauza unor aspecte deseori ignorate, dar esențiale pentru prestanța unei femei.

Iată TOP 5 DETALII care îți pot știrbi imaginea de doamnă elegantă și respectabilă

  1. 1.   Nu ai o postură corectă

O postura corectă poate contribui foarte mult la aspectul tău general, îți poate scoate corpul în evidență și îți oferă prestanță și atitudine. În plus, te poți trezi cu dureri și afecțiuni medicale cauzate de lipsa acesteia. Atunci când postura nu este corespunzătoare, tinzi să ai mai puțină încredere în tine și să reușești mai greu să te impui în fața celor din jurul tău.  Din fericire, există tot felul de exerciții pe internet menite să te ajute să ți-o îmbunătățești.

  • 2.   Nu porți haine călcate corespunzător

Hainele șifonate sau necălcate corespunzător sunt un mare minus pentru orice femeie care se respectă. Nu numai că piesele vestimentare nu se vor mai așeza la fel de bine, dar îți vor da și un aspect neîngrijit și delăsător. Îți poți organiza o zi pe săptămână în care să te poți ocupa doar de asta pentru că este un aspect foarte important. În cazul în care ești genul care călătorește mult, investește într-un aparat de călcat portabil.

  • 3.   Porți pantofi deteriorirați sau murdari

Aproape fiecare femeie are o pereche favorită de pantofi în care se simte foarte bine și la care îi e foarte greu să renunțe. Din păcate, după ce au fost purtați pentru prea mult timp, aceștia încep să se deterioreze și să nu mai arate tocmai bine. Când vine acest moment, e important să știi când să renunți și să eviți cu orice preț să fii văzută purtând încălțăminte care pare veche. Ar fi păcat, mai ales când pe reverse.ro sunt atât de multe oferte de pantofi damă ieftini din care să alegi.

Un alt aspect de care trebuie să te ferești este cel în care pleci de acasă fără să-ți cureți pantofii. Oamenii acordă mult mai multă atenție decât te-ai aștepta acestor aspecte și riști să fii judecată greșit.

  • 4.   Nu ai grijă de părul tău

Părul degradat, cu vârfuri despicate intră în categoria părului neîngrijit. E de înțeles că nu ai întotdeauna timpul necesar pentru a-ți aranja părul cu tot felul de produse, însă el ar trebui să fiu întotdeauna spălat și îngrijit când ieși din casă. Vei observa că datorită unui păr sănătos, atât aspectul, cât și dispoziția și atitudinea ta se vor schimba foarte mult.

  • 5.   Nu îți îngrijești unghiile

Se spune că unghiile sunt cartea de vizită a unei femei. Nimic mai adevărat. Mâinile tale delicate și grațioase au nevoie de unghii pe măsură. Nu trebuie să aibă modele excentrice sau lungimi extrem de incomode, ci doar să pară îngrijite. Un nude sau un french vor fi mult mai apreciate în cercurile potrivite.

Așadar, nu trebuie să te simți rău dacă te-ai regăsit în vreunul dintre punctele enumerate mai sus. Vestea bună e că toate aceste lucruri se pot corecta ușor și îți poți recăpăta imediat încrederea în tine.

Sursă foto: Shutterstock.com

martie 6th, 2021 by