Strălucire? Swarovski! Preț accesibil? Cod reducere answear la comanda ta online „glamour”!

Fetele iubesc bijuteriile, asta e cert! În cazul de față, cine nu a auzit niciodată de acest celebru cristal care este Swarovski? În jurul încheieturii mâinii, în păr sau cusute la rochii mai mari, această minune strălucitoare s-a născut în urmă cu peste 120 de ani. Și nu, nu este un accesoriu de lux, ci chiar accesibil. Că să va convingeți, accesați site-ul answear și veți găși acolo zeci de modele la prețuri bune, ba chiar reduse cu ajutorul unui cod reducere answear.

Dar de unde vine acest neobișnuit „diamant”? Care este povestea lui? Cum a reușit afacerea de familie Swarovski să devină o companie inovatoare care astăzi știe să satisfacă gusturile femeilor din întreaga lume?

În 1734, un rezident din Strasbourg, Georges-Frédéric Strass, mai cunoscut la acea vreme că bijutierul lui Ludovic al XV-lea, a descoperit formulă magică a „pietrelor”, o sticlă extrem de bogată în plumb. Apoi, o familie austriacă, din valea Tirolului, a transformat această descoperire în minune și bogăție: Swarovski.

Daniel Swarovski este unul dintre primii oameni care a industrializat producția de cristale și și-a creat și echipat compania cu mașini de tăiat și lustruit cristalele. El dezvoltă un nou model de cristal, diferit de cel clasic. Adevăratul secret în sine ar fi mai degrabă nivelul exact de oxid de plumb adăugat la pastă de sticlă, care stă la baza brevetului Swarovski și care conferă toată această dimensiune cristalului pe care îl cunoaștem astăzi.

Astăzi, micile pietre strălucitoare Swarovski așezate pe bijuterii, sunt printre cele atemporale de purtat și deținute și seduse de toate generațiile, combinate cu unicitatea și stilul lor inimitabil, care combină eleganța, luxul și accesibilitatea.

Swarovski – ce model de bijuterie să alegi

Când vorbim despre bijuteriile Swarovski, în primul rând eleganța și rafinamentul sunt cele care predomină. Cristalul este montat și fixat pe bijuterii de înaltă calitate, în alianță cu metale prețioase și renumite. Cu toate acestea, prețul lor este accesibil tuturor!

Brățări, coliere, pandantive sau cercei, alegerea este dificilă, dar veți găși ceea ce căutați accesând answear. În mod ideal pentru un cadou sau doar pentru a vă răsfață din când în când, prețul vă va permite să cumpărați mai multe dintre bijuteriile lor, mai ales cu un cupon reducere answear.

Simplu și eficient, designul Swarovski este atemporal și merge cu tot felul de ținute. Sic și elegante, bijuteriile lor îți vor îmbrăcă ținutele cele mai sobre cu rafinament, precum și vor contrabalansa cele mai originale ținute aducând acea atingere „clasică” look-ului tău.

Cele o mie și una de fațete strălucitoare ale celebrului cristal vor aduce această atingere feminină și foarte trendy tuturor rochiilor, dar și tuturor ținutelor de zi cu zi.

De ce să nu vă răsfățați cu o brățară discretă, cu pietre sclipitoare mici, care să vă înveselească încheietura și să adauge stil unei ținute simple? Dacă mai adăugăm și un cupon reducere answear la prețul ei, cu siguranță va facem ziua mai frumoasă!

O seară, un anumit eveniment la vedere? Nu este nevoie să urmăriți seturi de bijuterii scumpe pentru a găși ceea ce cauți. Bijuteriile Swarovski se vor adapta nevoilor tale în orice circumstanță.

septembrie 30th, 2021 by