Rochii elegante pentru noaptea dintre ani. Ce purtăm?

Zenda.ro

În noapte dintre ani există o singură condiție: să arăți SENZAȚIONAL. Iată câteva idei de rochii pe care să le porți anul acesta la petrecerea de Revelion.

  1. Poartă roșu

Dacă te-ai gândit să alegi roșu anul acesta ai făcut alegerea perfectă. Modelele de rochii elegante roșii sunt vedetele acestui an. Dacă te gândești să alegi o rochie mulată, simplă, pune accentul cu o pată de culoare. Ținutele all-red sunt ideale pentru acest an.

  1. Atrage atenția tuturor. Alege paietele

Te-ai hotărât să atragi atenția tuturor. Optează pentru rochii de ocazie din paiete. Ai grijă să exagerezi cu accesoriile și să îți alegi pantofi sau botine potrivite (în culori neutre: negru, nude).

  1. Fii extrem de elegantă

Probabil că cel mai elegant model de rochii de seară este rochia neagră din dantelă. Dacă petrecerea ta va avea loc într-un restaurant, vei arăta perfect într-o rochie din dantelă. Opteză pentru o ținută all-black și nu exagera cu accesorizarea.

Magazinul online Zenda.ro are o gamă foarte largă de rochii potrivite oricărei ocazii. Comandă online și profită de livrarea rapidă și de cadouri surpriză.

decembrie 13th, 2017 by