Protecție împotriva energiilor negative – lănțișoarele din argint

lantisoare din argint de la saratremo.ro

Multe dintre bijuteriile pe care le purtăm acumulează energii în interior atât pozitive, cât și negative. Cu cât o bijuterie este purtată o perioadă mai lungă de timp, cu atât aceasta poate avea o influență directă asupra purtătorului. Din fericire, există anumite modele care au rolul de a construi un scut de protecție împotriva energiilor nocive, ajutând-ne să avem parte doar de cele bune și, respectiv, pozitive. De aceea, stă în responsabilitatea noastră să facem cea mai bună alegere, luând în considerare bijuteriile corespunzătoare. Rămâi alături de noi și descoperă lantisoare din argint care te pot ajuta să scapi de problemele energiilor negative!

  1. Construiește-ți un scut energetic în jurul tău

Protecția împotriva negativității începe de la construirea unui scut imaginar, capabil să te țină la distanță de orice elemente rele. Tot ce trebuie să faci este să îți setezi mintea să construiască acest scut rezistent timp de câteva ore. În plus, folosirea și purtarea constantă a unor lănțișoare din argint te vor ajuta numaidecât să scapi de aceste probleme, împiedicând orice energie străină să ajungă la tine.

  • Argintul ține la distanță dezechilibrele energiilor negative

Chiar dacă pare greu de crezut, argintul este un metal care redistribuie energia, ajutând activ la purificarea aurei purtătorului. Tocmai de aceea, îl poți utiliza drept purificator de apă și antiseptic. Mai mult decât atât, îl vei putea întâlni deseori alături de alte pietre prețioase, păstrând calitățile cristalelor.

De asemenea, argintul este un conductor al energiilor lunii, efectul fiind resimțit în special în timpul lunii noi și a lunilor pline. De cele mai multe ori, el este folosit datorită proprietății lui de a atrage prosperitatea spirituală.

  • Care sunt persoanele care pot purta bijuterii din argint?

Spre deosebire de alte metale, argintul nu funcționează foarte bine în cazul oamenilor săraci emoțional și foarte aspri. În cazul în care purtătorul intră în această categorie, argintul va încerca fie să se îndepărteze de el, fie să îi aducă o neplăcere destul de mare în viața acestuia. Tocmai din acest motiv, nu se recomandă ca scepticii să apeleze la argint.

Potrivit specialiștilor, argintul funcționează ideal în cazul în care purtătorul are ochii deschiși la culoare și este foarte deschis în ceea ce privește lumea din jurul lui.

Atunci când ai parte de o protecție crescută împotriva energiilor negative, ai posibilitatea să te bucuri doar de lucruri pozitive în viața ta!

noiembrie 30th, 2021 by