Noua colectie de bratari argint Charm de la Ioana Preda

bratari argint

Multe dintre doamnele si domnisoarele care au prins gustul bijuteriilor marca Ioana Preda au marturisit ca bratarile au devenit, de la un accesoriu optional, unul obligatoriu. Dupa noile colectii de cercei si inele, iata ca a venit randul noilor bratari argint sa surprinda.

Asa cum puteti vedea si in recenziile clientelor care au incercat noile modele de bratari “Charm”, acestea deja provoaca dependenta, in mai putin de o luna de la aparitia colectiei. Iar aceasta dependenta nu se vede doar in randul clientelor, ci si in randul artizanilor si a tuturor celor implicati in ceea ce a devenit Ioana Preda – Addicted to Jewelry: O echipa de “workaholics” pasionati de arta bijuteriilor si motivati de satisfactia publicului feminin.

Dupa cum v-a obisnuit, brand-ul Ioana Preda se adapteaza intotdeauna la sezonul curent, prin urmare bijuteriile din ultima serie sunt in ton cu Sarbatorile de iarna, desi putem spune de pe acum, avand in minte experientele din trecut, ca femeile ce le vor comanda nu le vor da jos de la mana nici in urmatoarele perioade ale anului 2018. Si ca orice brand respectabil, Ioana Preda a scos deja in avans doua modele cu simbol de martisor (trifoi si potcoava), urmand sa apara si altele.

Trecand la detalii, am observat niste tendinte pronuntate si o atractie deosebita pentru bratarile din colectia “Charm”. Aceasta a pornit de la 2-3 exemplare, iar intr-un timp foarte scurt, tocmai pentru ca Ioana Preda a dat ascultare acestor tendinte, a ajuns la peste 10 modele de acest tip. Acestea sunt din argint rodiat durabil si rezistent, cu elemente mobile precum clopotel (fara zgomot) si cu diferite pandante ca: fluture, potcoava, ingeras, steluta, buburuza etc.

Printre alte noutati ce s-au facut imediat remarcate se numara si bratarile “Pinkie promise” si “Precious chains”, primite cu mult entuziasm. Sa nu omitem, desigur, cealalta latura extrem de importanta pentru care Ioana Preda a ajuns brand-ul care este azi. Dincolo de calitatea garantata si de modelele ce apar in exclusivitae, serviciile sunt impecabile, clientele beneficiaza de transport gratuit si de siguranta returului.

decembrie 4th, 2017 by