Nou de la Adona.ro: incaltaminte barbati

Unul dintre cele mai cautate magazine online din Romania, Adona.ro, lanseaza pe piata colectia de incaltaminte incepand cu anul 2019. Noile tipuri de incaltaminte barbati vin in intampinarea clientilor Adona sa le satisfaca si cele mai pretentioase nevoi.

Inceputul de an pentru Adona.ro este unul prolific, introducand in portofoliu noi produse destinate clientilor. Adona continua sa isi respecte promisiunile si surprinde publicul cu noua categorie de incaltaminte barbati disponibila acum pe site-ul oficial. Din luna ianuarie, renumitul magazin online specializat in comercializarea gentilor si accesoriilor se extinde la cererea clientilor si ofera posibilitatea comandarii de incaltaminte barbati de pe tot teritoriul tarii.

            Efectuand cercetari de piata in mod periodic, Adona.ro si-a propus ca in intrarea in noul an sa lanseze o categorie de incaltaminte dedicata barbatilor, astfel incat acestia sa poata sa isi completeze tinuta doar la un click distanta. Pe langa portofele, curele, serviete, genti, rucsacuri si ceasuri, domnii din toata tara au acum la dispozitie si ghete, pantofi si pantofi sport pe care sa le comande. Mai mult, orice comanda de incaltaminte barbati din luna ianuarie beneficiaza de extra reducere de 15% folosind codul cuponului de pe site.

Cu o experienta de peste 6 ani in comertul online si cu mai mult de 30.000 de comenzi livrate, Adona.ro se diferentiaza pe piata prin calitatea si diversitatea materialelor folosite. Produsele oferite au preturi accesibile si corespund intocmai cu pozele si descrierile de pe site. In plus, varietatea produselor este asigurata de colaborarea cu furnizori exclusivi din Marea Britanie, Polonia si Italia. Accesand site-ul oficial Adona.ro la categoria “Incaltaminte”, noile produse pot fi comandate de oriunde in Romania si ajung in cele mai bune conditii in mai putin de 48 de ore. Pentru neclaritati sau sugestii, clientii pot apela la numarul de telefon 0727 239 399 sau scrie la adresa de e-mail [email protected].

ianuarie 21st, 2019 by