Haine de blană de la Paisi la modă în sezonul 2020-2021

Chiar și în cea mai severă iarnă, o haină de blană garantează căldură și confort. Și, de asemenea, îți va permite să arăți elegantă și la modă pe orice vreme. Cu haine de blană de la Paisi moi și pufoase, poți să te înfășori și să ieși pe stradă simțindu-te confortabil. Astăzi, industria mondială a modei oferă nenumărate modele de haine din blană.

Haine de blană la modă: iarna 2020-2021

Lungimea la modă a hainelor din blană este  până în talie sau maxim până la genunchi. Jachetele scurte sunt realizate din blană moale din raton sau din vizon. Acestea sunt închise cu capse și cordon pe partea din față și au o glugă sau un guler stand-up și manşete largi.

În magazinul online paisishop.ro, pe de altă parte, sunt prezentate modele frumoase de haine de blănuri foarte scurte și cu păr lung. Haina de blană rex-chinchila taupe, cu glugă de vulpe, uimește venerabilul public cu culoarea sa neobișnuită și foarte frumoasă. De asemenea, aici sunt prezentate blănuri în toate culorile și de asemenea, în colecții ale designerilor de elită.

Blănuri reale

Vrei să fii în vârful valului modei? Alege haine de blană, jachete, veste din nurcă, chinchila, blană naturală de miel, combinații de miel cu cashmere și multe altele. 

Culori la modă pentru haine de blană 2020-2021

Principala diferență dintre hainele de blană și vestele de blană din sezonul trecut, a fost abundența de nuanțe. În acest an atât tonurile naturale, cât și culorile neobișnuite sunt la modă. Miel Off White (Alb) – așa arată o haină de blană elegantă de lux. Negrul este o opțiune pentru utilizarea zilnică, iar gri este o nuanță la modă în 2020-2021, potrivit stiliştilor. Maro sunt culori care atrag și sunt potrivite pentru diverse tipuri de blană și de asemenea, într-o paletă bogată de tonuri. Nefirești sunt culorile gri-albăstrui din blană naturală de raton, rose metallic din blană naturală de vizon, silver grey din blană de vizon și acesta este un aspect important al unei haine de blană elegante în 2020-2021. Colecțiile sunt prezentate adesea în stiluri și culori strălucitoare. Albastru și rose purple sunt culori pentru femeile îndrăznețe și extraordinare. Acestea sunt tendințe ale sezonului 2020-2021. Hainele de blană cu glugă au devenit din ce în ce mai solicitate, putând solicita un model în numeroase nuanțe și tonuri.

Soluții la modă de pe podiumuri

Jachetele de blană naturală din vizon în combinația de culori negru-maro, reversibile, sunt fermecătoare, cu un aspect accentuat casual și fac dintr-o haină banală de blană naturală, un model vesel acum popular. Designerul, fără alte întrebări, a adunat bucăți colorate de blană de vizon și le-a îmbinat într-un mod inedit. Rețeta la modă este simplă, dar ca orice lucru ingenios, este interesantă și încântătoare. Hainele de blană cu părul scurt, în culori clasice – alb, negru, maro, cu glugă sau guler drept și înalt sunt cele mai preferate de fashioniste. Cu toate acestea, magazinul online paisishop.ro surprinde cu o multitudine de modelele uimitoare. 

septembrie 23rd, 2020 by