Fotolii Para

Satisfactia de a plonja intr-un fotoliu para este incredibila, acesta se modeleaza in functie de conturul formelor corpului. Ca principal avantaj, acest fotoliu este constituit dintr-un ramburaj de bile de polistiren care se deplaseaza in interior adaptandu-se cu perfectiune miscarilor noastre. In plus de a se regasi intr-o pozitie confortabila, fotoliul este modern. Acest puf atipic poate fi instalat in camera copiilor sau a unui adolescent pentru a oferi o nuanta decorativa unica. De altfel puful isi poate gasi loc de cinste si in salon unde cei mici si mari vor aprecia functionalitatea si moliciunea mobilierului, pe parcursul serilor in fata televizorului, in familie.

Fotolii para

Bean Bags-urile asociaza asadar confort si estetica, printr-o gama larga de modele de fotolii para, in materiale si culori diverse si variate ce se vor ajusta cu usurinta stiului de decoratie interioara a spatiului dumneavaostra de viata.

 

Pentru exterior va propunem fotolii impermeabile ce vor ilumina gradinile si restul mobilierului de exterior prin culori ce vor defini o ambianta decorativa coerenta, in functie de amplasarea dorita. Pentru amatorii de decoratiune interioara clasica dar sic, propunem modele in nuante atemporale precum alb, negru, gri sau bejuri cafe, sampanie. Acestea pot echilibra prin contrast de materiale cu alte piese in aceeasi gama de culori. Alegerile sunt infinite creand ambiante estetice complexe, in functie de gusturile dumneavoastra si alegerea unui stil eclectic,.

In functie de stilul de decoratiuni preferat, vom alege pentru camera de zi fotolii in stil vintage sau capitonate cu puf sau alte materiale de o calitate speciala. Sectiunea de mobilier pentru living a unei apreciate platforme din online-ul romanesc ne pune la dispozitie o mare varietate de articole, fabricate pe baza unor tehnologii de ultima generatie. Tot mai multi specialisti in amenajari interioare cauta sa descopere solutii elegante, pline de originalitate. Din acest motiv, platforma de mobila a pregatit pentru clientii sai o serie de fotolii cu design retro, care vor oferi casei tale un aer absolut special.

Peste 100 de modele pot fi admirate la categoria fotoliilor de puf a platformei, iar modalitatile de a combina aceste articole cu restul pieselor de mobilier sunt, practic, nenumarate. Fotoliile prezentate aici provin de la firme apreciate, specializate in domeniul fascinant al productiei de mobilier cu design elegant.Daca doresti sa adaugi un strop de culoare in living, poti opta pentru un model rafinat si modern, care imbina tonuri de gri cu nuante luminoase de verde.

 

Disponibile de la preturi incepand de la 200 Ron pana la 1000 Ron, acestea reprezinta o alegere inspirata pentru un living modern, al carui decor poate fi completat cu elemente retro in cazul in care ne dorim un stil eclectic de amenajari interioare.

martie 24th, 2018 by