Dilema zilei: Haine sau pantofi?

Vezi reduceri pe site-ul preferat și ai și niște bani economisiți pentru reînnoirea garderobei de primăvară, dilema apare atunci când găsești și haine și pantofi. Să-ți cumperi acei tenisi dama ieftini sau o bluză? Ei bine, le cumperi pe amândouă.

Vezi o pereche de tenisi dama ieftini, eventual albi, simpli (am o plăcere vinovată pentru ei) și totuși ai văzut și niște haine drăguțe. Eventual o rochie, o bluză sau o pereche de jeansi. Te gândești că ai nevoie de toate și parcă nu. Grea decizie.

Alege să investești în haine și încălțări pe care știi sigur că le vei purta. Iar dacă știi că ești mai mult genul safe, nu investi în piese extravagante pe care nu vei îndrăzni să le porți. Alege haine simple, comode care nu se vor demoda. Cumpără-ți pantofi care să se potrivească ținutelor tale de zi cu zi și investește în accesorii care să scoată ținutele tale din anonimat. Uneori nu trebuie să alegi dacă îți cumperi haine sau pantofi. Le poți cumpăra pe ambele dacă ești atentă să le achiziționezi la prețuri reduse și astfel vei avea dublu câștig. Achiziții noi la super preț.

Dacă nu vrei să îndrăznești în materie de haine, poți cumpăra curele în culori tari sau cu imprimeu pe care să le porți în ținute all black. De cele mai multe ori accesoriile dau viață ținutelor tale. Un colier masiv poate scoate o camașă albă simplă în evidență. Iar o pereche de pantofi roșii vor contrasta delicat o rochie neagră. Tu alegi cum și în ce investești, pentru ca stilul tău să prindă contur.

Atitudinea și siguranța pe care o emani pot face ca ținutele tale să pară scumpe, iar dintr-o pereche de tenisi dama ieftini pot face o încălțăminte cool dacă știi cu ce să-i combini.

martie 11th, 2018 by