Cumpără pijamale ieftine pentru cadouri cu stil

Pijamale damă, pijamale bărbați, pijamale copii, vei găsi doar în magazinul online Dream Fashion. Aici vei găsi o gamă variată de produse pentru doamne, pentru bărbaţii şi copiii lor. Ți se oferă o mare varietate de pijamale pentru tineri și bătrâni, pijamale pentru femei și bărbați, pijamale pentru fetițe și băieței. Magazinul online este un loc fabulos pentru a alege cadouri, și ce ar putea fi mai bun decât să oferi pijamale pufoase, moi și confortabile pentru zilele reci de iarnă, sau pijamale ușoare și răcoroase pentru nopțile de vară. Și ce ar putea fi mai bine decât să-ți surprinzi copiii, cu pijamale cu un personaj preferat de desene animate. Prețurile sunt accesibile pentru toată lumea și calitatea este perfectă.

Sfaturi pentru alegerea pijamalelor

Din numărul mare de stiluri de pijamale, ar trebui să alegi cea mai convenabilă și practică opțiune:

  • cu pantaloni lungi și mânecă lungă pentru toamnă sau iarnă;
  • cu tricou sau fără mâneci și pantaloni scurți va fi la îndemână pentru primăvară și vară;
  • pot fi pe o bandă elastică sau bandă elastică și șnur. 
  • pantalonii scurți cu șnur sunt ideali pentru feţele și bărbații supraponderali, deoarece un astfel de model îți permite să reglezi singur fixarea;
  • lungimea ideală pentru pijamalele de dormit, este cu o palmă deasupra sau sub genunchi.

Pijamale damă, bărbați, copii – materiale

Este important de reținut că dimensiunea pijamalei va depinde și direct de materialul folosit pentru cusut. De obicei țesăturile naturale (bumbac, în) nu se întind bine. Produsele realizate din aceste materiale ar trebui să fie cu o mărime mai mare pentru a oferi confort sporit în timpul somnului. Dacă pijamalele sunt din vâscoză, velur, terry, poți achiziţiona un model exact ca mărime. Acest lucru va asigura confortul maxim în timpul somnului.

Cele mai practice opțiuni pentru pijamale sunt fibrele naturale și sintetice amestecate. Cel mai adesea, sunt din compuși sintetici amestecați cu bumbac. Se obţine astfel, o ţesătură destul de plăcută la atingere, elastică, rezistenta la uzura. Pijamalele din bumbac sunt confortabile și complet sigure pentru corp. O versiune mai caldă a pijamalei, sunt produsele din tery pufos, buzunare plasate, pantaloni-colanţi suplimentari.

Tipurile mai sexy de pijamale pentru fetele mai tinere și pentru doamnele care doresc să rămână atractive întotdeauna, sunt realizate din materiale premium, frumoase: satin, atlas, mătăsuri, velur. Pijamalele din fleece, microfibră, viscoză sunt, de asemenea, la mare căutare. Au o cantitate mare de fibre sintetice în compoziția lor, dar au toate proprietățile necesare și nu necesită îngrijire specială. Producătorii au perfecționat pijamalele și chiar conceptul de „sleepwear”. Prin urmare, în magazinul online dreamfashion.ro poți cumpăra seturi de pijamale frumoase și ieftine, care pot fi completate cu succes de halate. Seturile sunt cusute din același material, și prin urmare pot fi combinate liber între ele pentru a crea o imagine unică.

Ce tip de pijamale sunt mai confortabile?

Destul de des întâlnim expresia „frumusețea necesită sacrificiu”. Într-adevăr, poți merge mult timp în pantofi incomozi sau poți strânge cureaua de la pantaloni mai mult decât ar trebui. Dar când vii acasă, în primul rând, vrei să simți confort și odihnă pentru trup și suflet. De aceea, merită să acorzi atenție alegerii corecte a pijamalelor.  Pijamalele sunt produse în principal în culori pastelate, reținute sau deschise. Se crede că astfel de culori au un efect benefic asupra psihicului uman, îți permit să te relaxezi, să te calmezi și să te simți confortabil pe deplin. Cu toate acestea, pijamalele sunt adesea alese pentru mai mult decât doar confort la purtat. Producătorii oferă adesea culori combinate, precum și modele sub formă de dungi geometrice, imprimeuri mici și imagini ale eroilor preferați, când vine vorba de pijamale pentru copii.

noiembrie 8th, 2021 by