Cu ce purtăm modelele de incaltaminte dama iarna aceasta?

Zenda.ro

Tendințele se schimbă în fiecare sezon și trebuie să fim întotdeauna în pas cu moda. Iată cum ne recomandă experții în modă să asortăm modelele de incaltaminte dama precum: ghete, botine, cizme și bocanci iarna aceasta.

  1. Rochia tricotată cu ghete sau bocanci este peste tot iarna aceasta. Dacă alegi să potrivești o rochie roșie supradimensionată cu pereche de ghete cu influențe rock (adică să nu lipsească lanțurile și țintele) e clar, nu vei da greș.
  2. Cizmele lungi. Cu cât mai lungi, cu atât mai bine. Poartă-le cum vrei și în orice situație. Sunt perfecte orice ai face. În plus, o pereche de cizme e o investiție pe termen lung pentru că nu se vor demoda niciodată.
  3. Poți păstra acele botine cu toc stiletto pentru evenimentele speciale din timpul iernii. Dacă nu te poți hotărî ce să porți de Revelion alege o pereche de botine sau de cizme (știi deja că anul acesta le poți purta oriunde).

Cumpără-ți haine în această perioadă a anului și poți beneficia de reduceri consistente. În special dacă alegi să cumperi din magazinele online.

decembrie 11th, 2017 by