Bijuterii argint opulente – un scurt ghid pentru incepatori

Termenul de opulent a aparut destul de recent pe meleagurile romanesti care inseamna bogat, imbelsugat, abundent, voluminos, masiv. In viata de zi cu zi, atunci cand folosim acest termen ne gandim la toate acele obiecte luxoase, scumpe, la exces de bogatie. Opulent inseamna sa ai si ce arata prin felul in care te imbraci, te porti si mai ales cum te accesorizezi.

Despre bijuteriile din argint opulente

Opulenta este o caracteristica valabila chiar si pentru bijuterii argint intrucat reprezinta mijlocul cel mai eficient pentru a exprima bogatia, extravaganta si luxul la evenimentele de inalta clasa la care participi. Nu este nimic rau in a alege bijuterii argint opulente insa, devine rau in momentul in care folosesti prea multe bijuterii opulente. Trebuie sa recunoastem ca este un stil destul de curajos pe care nu toata lumea reuseste sa il stapaneasca cu succes. Intre un stil opulent care iti fura privirea si starneste admiratia in sensul bun si un dezastru iminent este o linie destul de subtire.

Bijuteriile opulente sunt cele care nu te lasa indiferent pentru ca nu ies in evidenta nu prin pret si nici prin faptul ca scrie pe ele cu caractere mari o marca prestigioasa ci, prin faptul ca sunt nebune si extravagante. In special bijuteriile contemporane fac parte din acest stil. De asemenea, bijuteriile opulente sunt pentru oamenii care s-au nascut asa, care apreciaza un astfel de stil si stiu cum sa il scoata in evidenta. Daca pana acum nu ai incercat un astfel de stil pentru ca nu te-a caracterizat atunci in mod clar nu vei reusi sa obtii rezultate spectaculoase daca te decizi dintr-o data sa incerci.

Cui i se adreseaza astfel de bijuterii?

Tot despre bijuterii argint opulente trebuie sa mai spunem ca ele sunt create pentru evenimente mondene, pentru evenimente de inalta clasa si sunt create in special pentru tinute opulente. Cu siguranta nu sunt potrivite pentru o iesire in oras sau atunci cand mergi sa iti faci o noua aprovizionare de frigider.

Aceste bijuterii argint opulente se adreseaza unor oameni care au un stil de viata extravagant si carora nu le lipsesc de pe agenda ocaziile in care sa le etaleze la diferite tipuri de tinute la fel de extravagante. Sunt bijuterii care sunt rezervate si unor evenimente precum iesiri la club, la teatru, la opera, petreceri private sau alte evenimente extravagante.

Vezi aici o cutie in care sa le pastrezi .

ianuarie 15th, 2019 by