BeSpecial.ro – verighete argint la preturi avantajoase in sezonul nuntilor

Bespecial, brandul de bijuterii ce vine in ajutorul femeilor si al barbatilor deopotriva, cu bijuterii pentru fiecare, ofera de asemenea, o gama variata de verighete argint la preturi avantajoase pentru miri.

Avand in vedere ca vara este sezonul nuntilor, Bespecial aduce in atentia publicului interesat, modele variate de verighete argint in diferite forme, marimi si modele. Magazinul online dispune de asemenea, de verighete din inox, tungsten si titan.

Dintre toate cele 271 de modele de verighete disponibile pe site, de cele mai multe ori, modelele cel mai des alese sunt in cele din urma verighete argint. Femeile, mai pretentioase si mai atente cand vine vorba despre astfel de alegeri, isi doresc cu ardoare sa evidentieze aceasta uniune printr-o bijuterie deosebita si atent realizata. S-a constatat deci, ca dintre toate modelele de verighete argint disponibile pe site-ul bespecial.ro, femeile au o mai mare preferinta pentru modelele inscriptionate, considerandu-le un semn aparte al iubirii.

La momentul actual, brandul Bespecial dispune de 40 de verighete argint la care se aplica o reducere de pana la -38%. Modelele rodiate, inscriptionate, cu insertii sau bicolore, toate par irezistibile pentru viitoarele mirese ce nu dispun de un buget prea mare. Din acest motiv, pentru ca toate cuplurile sa se poata bucura pana la urma de sentimentul special oferit de purtarea unei verighete deosebite, Bespecial a redus pretul acestor bijuterii.

Pe langa modelele inscriptioante, pentru care femeile manifesta o atractie deosebita, in preferitele acestora s-au mai aflat totusi si verighete argint bicolore si cele rodiate. La fel ca toata gama de verighete, si acestea beneficiaza de reduceri cuprinse intre -5% si -34%.

O diferenta de trend ce se evidentiaza anul acesta, comparativ cu anii precedenti, este preferinta cuplurilor de a-si personaliza verighetele astfel incat acestea sa le reflecte mai bine personalitatea. Daca in anii trecuti, cuplurile preferau sa aiba verighete identice ca simbol al iubirii si al viitorului comun pe care il proiectau impreuna, acum lucrurile s-au schimbat, fiecare preferand un anumit model de verigheta.

Indiferent de alegerea pe care o fac viitorii miri, un lucru este sigur: pe bespecial.ro fiecare poate gasi modelul ideal de verigheta pentru nunata de vis.

iulie 3rd, 2018 by