BabyJem – unul dintre cele mai căutate branduri pentru copii

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/bebelus-%c3%aengrijire-dormit-nou-nascut-20339/ 

De foarte mulți ani, BabyJem s-a alăturat echipelor care au grijă de micuții noștri prin intermediul celor mai bune produse. Bebelușii au nevoie de toată grija și atenția noastră, iar pentru părinții aflați la primul copil, prima experință s-ar putea să nu fie chiar cea mai ușoară. De la alegerea lucrurilor pe care le iei cu tine la maternitate, la alegerea accesoriilor potrivite pentru biberoane și până la alegerea pătuțului, totul pare să fie dificil la început.

Drool.ro ți-a pregătit un articol în care vei regăsi sfaturi valoroase despre cum să faci alegeri potrivite, în parteneriat cu unul dintre brandurile pentru care confortul micuților noștri este cea mai importantă valoare – BabyJem.

Top 5 lucruri care nu trebuie să îți lipsească în prima lună de după naștere

Prima lună acasă după naștere este foarte importantă și destul de plăcută din punct de vedere emoțional. Provocările nu vor lipsi, tocmai de aceea este bine să fii pregătită pentru a le întâmpina fără prea mari bătăi de cap. Iată care sunt top 5 lucruri pe care trebuie să le ai acasă în mod obligatoriu după naștere:

  • Pernuță anticolici cu sâmburi de cireșe BabyJem – pernuța termică din pluș pentru bebeluși cu sâmburi de cireșe este extrem de benefică în prima luna de viață si poate fi folosită pentru un somn liniștit. Aceasta reprezintă și un remediu tradițional de a scăpa de anumite dureri, iar acest lucru se datorează căldurii confortabile pe care o emană.
  • Centura abdominală post natală reglabilă BabyJem – este creată dintr-un material textil moale, elastic și foarte confortabil, cu închidere Velaro. Centura trebuie purtată în perioada imediat următoare nașterii, indiferent de tipul de naștere pentru care ai optat: cezariană sau naturală. Centura contribuie la refacerea tonusului muscular abdominal și reducerea circumferinței taliei.
  • Aspirator nazal BayJem – îndepărtează ușor congestia nazală la bebeluși și asigură o respirație normală. Acesta este conceput pentru a-l ajută pe cel mic să respire confortabil, îndepărtând ușor obstrucția nazală inconfortabilă.
  • Bețișoare de urechi cu protecție pentru bebeluși BabyJem – au forma special concepută pentru bebeluși și sunt special create pentru igiena urechii și pavilionului acesteia într-o siguranță deplină, datorită capetelor rotunjite și ample.
  • Recipient pentru lapte praf BabyJem – este recomandat să-l ai la îndemână atât acasă cât și în călătorii întrucât facilitează prepararea unui biberon de lapte, prin simpla răsucire a capacului recipientului și vărsarea dozei de lapte praf în biberon.

Alegerea tipului de tetină potrivită pentru biberoane

Alegerea tetinei potrivite este un alt subiect care dă bătăi de cap proaspetelor mămici, mai ales celor aflate la primul bebe. Ei bine, pentru a desluși acest mister, iată care sunt lucrurile la care trebuie să fii atentă:

Reține că de cele mai multe ori, bebelușul își va exprimă singur afinitatea pentru un anumit tip de tetină, însă prima alegere îți aparține ție întrucât tu faci selecția.

  • Materialul – este primul aspect la care trebuie să fii atentă. Tetinele sunt confecționate din latex sau din silicon. Chiar dacă cele din urmă sunt ceva mai dure, sunt și cele mai recomandate întrucât se uzează mai greu și sunt mai bine tolerate de bebeluși.
  • Forma – tetinele tradiționale au formă rotunjită, de clopot, însă acum există și tetine ortodontice, cu formă adaptată pentru cavitatea bucală a bebelușului. Întrucât trăim timpuri mai moderne, pe piață există și tetine care imită cât mai fidel forma mamelonului, astfel încât bebelușul să se simtă cât mai confortabil.
  • Mărimea și scurgerea – sunt două aspecte foarte importante de care trebuie să ții cont. Acestea sunt adaptate în funcție de vârsta bebelușului, fiind concepute pentru stadiul de vârstă care diferă din 6 în 6 luni sau chiar mai des.

Prima luna cu bebelușul acasă poate fi simplificată dacă te documentezi din timp cu privire la toate schimbările prin care treci atât tu, în calitate de mama, cât și bebelușul tău. Ai grijă să ai la îndemână toate lucrurile și accesoriile necesare pentru îngrijirea celui mic pentru că îți vor simplifica foarte mult procesul de acomodare la noua viață.

noiembrie 25th, 2022 by