Alege mai usor cadouri femei cu adona.ro

cadouri femei

La fel ca si in anul 2016, in luna decembrie 2017, adona.ro este alaturi de publicul sau, aflat in cautarea unor idei inspirate de cadouri femei potrivite pentru sarbatorile specifice acestei perioade, cu o categorie diversificata si actualizata cu produse dedicate femeilor.

Magazinul online www.adona.ro isi surpinde placut clientii si in anul 2017, cu produse noi in categoria de cadouri femei, lansata anul trecut in apropierea sarbatorilor de iarna. Categoria de idei cadouri femei prezinta o multime de sugestii de cadouri, fiind creata special pentru a scapa publicul de grijile cautarii prin magazine a surprizelor de Craciun.

Pe Adona.ro, produse noi apar frecvent, tocmai pentru a oferi publicului, care interactioneaza frevent cu site-ul nostru, diversitate, dar si ocazia de a selecta mereu produse de actualitate. Cu doar o saptamana inainte de Craciun, in categoria de Idei  Cadouri Femei au fost adaugate peste 15 produse noi din categorii precum ceasuri, portofele si nu numai.

Clientii sunt invitati sa economiseasca timpul pe care l-ar pierde in magazine si sa-l foloseasca in mod constructiv, petrecandu-l alaturi de cei dragi. In misiunea Adona ramane expedierea unor cadouri frumoase si practice in ambalaje originale, aspectuoase, care ii vor bucura pe cei apropiati. Mergeti la sigur, alegeti cadouri Adona!

Comenzile pentru produsele prezentate pe site ca fiind potrivite pentru cadou nu au intarziat sa apara, ba chiar o prima crestere a vanzarilor din aceasta categorie a fost inregistrata de echipa de Distributie Adona.ro inca de la inceputul lunii noiembrie, semn ca publicul s-a responsabilizat si a incercat sa evite aglomeratia din preajma sarbatorilor. In topul alegerilor clientilor au fost portofele realizate din piele naturala si ceasurile.

Oricine vrea sa isi surprinda cu cadouri persoanele dragi, o poate face plasand forte usor o comanda pe site adona.ro. Pentru mai multe detalii, la dispozitia publicului se afla adresa de e-mail vanzari@adona.ro, precum si numarul de telefon la telefon 0727 239 399.

decembrie 21st, 2017 by