Adona.ro te ajuta sa iti faci bagajul mai usor cu noile modele de genti voiaj

Unul dintre cele mai populare magazine online de genti si accesorii pentru femei si barbati, Adona.ro, vine in intampinarea publicului roman ce are deja planificat concediul, cu o noua categorie de genti voiaj pe site.
Pentru ca bagajul de vacanta sa poata fi facut mai repede si mult mai usor, dar si pentru ca doamnele si domnisoarele sa isi poata lua tot ce doresc cu ele, Adona.ro a adus pe site cele mai potrivite modele de geanta voiaj dama. Astfel,  gentile din aceasta categorie ofera in primul rand mult spatiu (pentru vacante mai lungi sau pentru momentele in care femeile nu pot renunta la haine sau pantofi), iar in al doilea rand aceste genti voiaj vin cu un design simplu, dar elegant si finut.
In subcategoria “Genti de voiaj” regasita in categoria-mama, “Genti dama” publicul interesat poate gasi modele diverse, in functie de preferinte: trolere , usor de transportat pe role si genti voiaj clasice , prevazute cu maner reglabil si fermoar pozitionat pe centru.
Bineinteles, ca si in cazul celorlalte produse de pe site, si gentile de voiaj respecta cele mai inalte standarde de calitate. Cusaturile rezistente, mecanismele de inchidere, manerele si rotile realizate cu atentie din materiale rezistente, au fost toate gandite pentru a sustine greutatea bagajului si pentru a face transportul acestuia mai usor pentru client.
Pe langa partea practica, Adona.ro a tinut cont de publicul sau tinta, si a adus astfel modele de genti voiaj cu un design deosebit, pe placul acestuia. Pentru ca anul acesta se poarta elementele naturale, atat in materie de bijuterii cat si in materie de accesorii (genti, rucsacuri etc), pe adona.ro pot fi regasite genti de calatorii cu imprimeu floral sau cu fluturi. De asemnea, pentru persoanele cu un stil mai conservator, exista si modele in culori monocromatice sau genti in intregime intr-o singura culoare.
Un aspect important de mentionat pentru clienti este acela ca produsele din categoria “Genti voiaj” respecta imaginile de prezentare de pe site, dimensiunile si descrierea acestora.  Cei interesati sunt invitati sa descopere varietatea de modele de pe site-ul adona.ro.
august 31st, 2018 by