Adona.ro prelungeste campania de vara cu preturi reduse pana la -70%

Campania vara „Topim preturile” va fi prelungita! Desi a fost gandita pana pe data de 27 iunie, datorita rezultatelor bune in ceea ce priveste volumul mare de vanzari, dar mai ales din dorinta de a-si rasplati clientii cu preturi speciale, Adona.ro a prelungit perioada in care clientii pot cumpara genti si accesorii la preturi cu pana la -70% mai ieftine.

Pentru pasionatele de genti dama, campania este de bun augur pentru ca astfel isi pot achiziona genti in diferite culori sau marimi, dar si rucsacuri la mare cautare. Exista o gama larga de produse selectionate, printre care foarte multe genti dama ieftine, care cu ocazia prelungirii campaniei pot fi gasite la preturi cu pana la -70% mai mici.

Printre produsele selectionate in aceasta campanie se afla si produse bestseller precum Rucsacul Evelyn cu -55% reducere, dar si geanta Paola cu un discount de    -35%. Astfel toate femeile pasionate de fashion, inclusiv de genti vor putea avea in garderoba lor cele mai ravnite piese ale colectiei Adona.

Genti ieftine, rucsacuri fashion si reduceri consistente, toate pot fi gasite pe site-ul Adona.ro. Cu ocazia campaniei „Vara topim preturile” clientele pot profita de preturi foarte mici si de produse de calitate superioara. Totodata, cu aceasta ocazie se pot cumpara cadouri avantajoase pentru colegele de birou, pentru mame sau prietene, insa poate fi un prilej minunat pentru achizitionarea unei genti mult dorite pentru tine cu ajutorul acestor reduceri.

Adona.ro ofera garantia ca produsele respecta descrierea si imaginile de prezentare, acestea fiind importate de la furnizori selectati riguros ce au mai multi ani de experienta. Magazinul online sustine vanzarea de produse de calitate in Romania, iar cu fiecare achizitie de pe site clientii sprijina la randul lor aceasta initiativa.

Comenzile se plaseaza online pe site-ul oficial adona.ro, insa pentru mai multe detalii publicul poate apela oricand numarul de telefon 0727 239 399, oferid mereu cele mai bune raspunsuri si solutii.

 

iulie 23rd, 2018 by