Adona.ro: Noi modele de genti dama in sezonul cald 2018

La inceputul sezonului de primavara, magazinul online de genti si accesorii, Adona.ro, isi intampina clientii cu noi produse in categoria genti dama.

Odata cu inceperea primaverii, clientele fidele Adona.ro, se pot bucura de modele noi de genti dama ieftine, modele diferite atat din punct de vedere cromatic, cat si din punct de vedere al imprimeului si al design-ului. Diversele modele de genti le asteapta pe clientele Adona.ro pe site, unde acestea pot descoperi si mai multe genti pe placul lor.genti dama

Modelele noi sunt gandite special pentru sezonul de primavara-vara si sunt confectionate din materiale alese in functie de recomandarile marilor designeri in moda. Dintre aceste modele, se remarca in mod special Veronica si Fabiola care vor atrage cu siguranta publicul feminin datorita imprimeurilor si a aplicatilor florale. Geanta Zina, datorita dimensiunilor reduse, poate fi alegerea ideala pentru iesirile in oras. De asemenea, pentru clientele ce isi doresc sa ramana in stilul clasic, printre modele noi se regasesc si genti ceva mai simple cum ar fi gentile Nova si Anita.

Daca pana acum, fanele Adona.ro au ales gentile negre pentru usurinta cu care acestea se integreaza in orice tintua, odata cu sosirea primaverii ele au de ales din 10 modele noi de genti colorate ideale in sezonul cald. Si cum gentile sunt un accesoriu nelipsit din garderoba unei femei, iar acestea au tendinta de a achizitiona mereu mai multe modele, magazinul online Adona.ro s-a pregatit corespunzator cu modele de posete ieftine care vor fi pe placul tuturor femeilor.

Pentru comenzile online, beneficiile cu care clientii Adona s-au obisnuit raman valabile. Pentru orice comanda realizata pe site, transportul ramane gratuit oriunde in tara, urmand ca acesta sa ajunga in maximum 48 de ore lucratoare la destinatar. De asemenea, printre beneficiile aduse clientilor, Adona ofera o varietate de modele disponibile la preturi corecte.

Pentru orice comanda publicul poate accesa site-ul adona.ro, iar pentru informatii suplimentare si suport, acestia pot apela oricand la numarul de telefon 0727 239 399.

martie 19th, 2018 by