Trebuie sa tii o conferinta in Buzau sau Ploiesti? Seva Events este raspunsul!

Foarte multe companii de mari dimensiuni sau cu o cifra de afacere suficient de mare sunt in cautarea locatiilor ideale in care sa poata organiza conferinte impreuna cu angajatii si colaboratorii de top.

Cei care au de organizat un eveniment cu multi participanti in Buzau, sau Ploiesti, pot apela la serviciile Seva Events. Locatiile pot fi amenajate pentru a se potrivi conferintelor cu cativa angajati si parteneri, sau cu mai multi invitati.

Seva ofera o oportunitate potentialilor clienti pe care acestia nu trebuie sa o rateze. Aici pot organiza conferinte, cursuri, sedinte si workshop-uri. Locatia poate fi amenajata in asa fel incat sa participe mai multi speakeri, sa aiba loc evenimente artistice sau indoor.

Ce criterii trebuie sa indeplineasca o sala de conferinte?

Sala de conferinte trebuie sa fie, in primul rand, suficient de mare pentru ca toti invitatii sa poata participa. Saloanele Seva Events au capacitati diferite, astfel incat sa raspunda nevoilor fiecarei companii in parte. In plus, amplasarea este una ideala, intr-un peisaj colorat, natural. Cladirea este moderna si dispune de ferestre generoase pe care intra lumina naturala.

Totodata, sala de conferinte trebuie sa aiba si o parcare suficient de mare pentru toti participantii. Majoritatea celor care vor fi invitati vor veni cu masina la eveniment si se vor bucura sa gaseasca un loc de parcare suficient de aproape de sala.

Se pune accent si pe amenajarea salonului de conferinte. Mesele din saloanele Seva Events pot fi decorate cu flori, cu decoratiuni placute, cu premii sau cadouri pentru invitati, dar si cu mici surprize. De asemenea, saloanele pot fi decorate cu o cabina foto, dedicata invitatilor care doresc sa se si distreze la conferinta.

Specialistii Seva Events ofera consiliere in organizarea conferintelor

Specialistii Seva Events vor raspunde intrebarilor celor care organizeaza conferinta, vor permite o degusatare a preparatelor alese si vor face o oferta cu bauturi naturale, non-alcoolice, perfecte pentru toate gusturile invitatilor.

Conferintele si evenimentele corporate sunt usor de organizat in saloanele Seva Events. Salile de conferinte sunt locatiile ideale pentru intalniri de succes ale oamenilor de afaceri care impartasesc aceleasi valori si aceleasi domenii de activitate, Seva Events este un partener de incredere in organizarea evenimentelor de afaceri si conferintelor.

Configurarea potrivita pentru sala de conferinte poate fi obtinuta si in saloanele Seva Events. Oamenii de afaceri trebuie sa tina cont de aspectul salii, de numarul de locuri disponibile, de posibilele accesorii.

Ecranele pentru display, mancarea si bautura, dar si echipamentul audio-vizual sunt doar cateva dintre aspectele de care trebuie sa se tina cont inainte de inchirierea salii.

Seva Events pune la dispozitia persoanelor interesate sali de conferinte de diferite capacitati, care pot fi amenajate si dotate pentru a face fata cerintelor si necesitatilor clientilor, oferind chiar si asistenta pe toata durata desfasurarii evenimentului, dar si inainte de inceperea acestuia.

iunie 23rd, 2019 by