Motive pentru care să-ți organizezi nunta într-un cort pentru evenimente

Motive pentru care să-ți organizezi nunta într-un cort pentru evenimente

Ai cerut-o în căsătorie, a spus „DA!”, aţi făcut şi petrecerea de logodnă, aşa că începeţi deja să vă gândiţi la marele eveniment din viaţa voastră: nunta. Dacă nu vrei să depinzi de restaurante şi de programul lor extrem de încărcat după pandemia de COVID-19 şi să fii ceva mai relaxat în privinţa nunţii ar fi bine să te gândeşti la nunta într-un cort pentru evenimente. La cort ai mai multă flexibilitate, ai spaţiu că doreşti pentru invitaţi şi cel mai important, poţi să îţi organizezi o nuntă aşa cum ai visat.

Corturile de evenimente pentru nuntă se amplasează oriunde doreşti, nu depinzi de locaţii fixe, poţi să faci nunta într-un cadru de basm, pe malul unei ape, aproape de o pădure, într-o grădină. Tu doar spui unde vrei să fie amplasat cortul de evenimente şi de restul se ocupă cei care vor organiza nunta ta.

Alege cortul pentru nuntă în funcție de numărul invitaților!

Nunţile la cort pot avea oricât de mulţi invitaţi. Cortul poate fi dimensionat în funcţie de numărul de invitaţi, poţi avea şi 300 dacă doreşti, spaţiul e mult mai mare în interiorul cortului. Invitaţii vor avea spaţiu suficient să se distreze şi să se simtă bine şi toată lumea va fi mulţumită.

Nu te mai stresezi pentru faptul că restaurantele nu îţi oferă o dată care să te avantajeze. Nunta la cort o organizezi când vrei tu, poţi să amplasezi cortul oricând într-o anumită locaţie, depinzi doar de vreme. E bine să ai nuntă la cort primăvara, vara sau chiar la început de toamnă ca să fie totuşi mai cald şi să ai o atmosferă perfectă.

Vei avea cununia religioasă şi civilă în acelaşi loc, nu vei mai alerga dintr-un loc în altul, invitaţii vor fi mulţumiţi că nu se vor mai stresa pentru că vor întârzia la unul dintre evenimentele importante ale zilei. Chiar dacă obiceiurile vechi presupun o mulțime de drumuri în timpul zilei, tinerii nu-și mai doresc să depună atât de mult efort în ziua marelui eveniment. O petrecere frumoasă, pe gustul lor, care cuprinde doar momente pe care mirii le îndrăgesc poate reprezenta nunta ideală în 2022.

Tu alegi când începe nunta, când se termină, nu mai depinzi de programul strict al restaurantelor şi de orele respectate în respectiva locaţie. Dacă vrei poţi avea petrecerea de nuntă care ţine până a doua zi seara, e doar alegerea ta.

Flexibilitate în alegerea decorațiunilor și a tematicii evenimentului

Tot tu alegi cromatica şi tematica, designul interior, exterior pentru nuntă la cort. Nu mai depinzi de ce poate oferi un restaurant, de ce te lasă să faci un patron de restaurant în interior. Ai libertate totală, poţi să îţi pui creativitatea la treabă şi să ceri echipei care organizează nunta absolut orice.

Cu o nuntă organizată la cort te foloseşti de intensitatea luminii mai bine, îţi poţi pune în cort, în jurul lui ce lumini vrei tu, nu mai depinzi de instalaţiile de la restaurant. Ai jocuri de lumini excelente, o atmosferă perfectă şi tot ce îţi trebuie ca să te simţi excelent pe toată durata petrecerii.

Plus că ai fotografii frumoase şi mai interesante dacă îţi faci nuntă la cort. Fotograful nu se va deplasa dintr-o locaţie în alta, vei avea un peisaj superb şi vei putea să ai la final un album foto special. Toate pozele de la nuntă la cort vor fi adevărate opere de artă dacă alegi cu grijă un cadru de basm pentru amplasarea cortului.

Nunţile la cort vor fi originale, te vei diferenţia cu siguranţă de restul mirilor care şi-au organizat nunţile tot la restaurant, la un centru de evenimente. Până la urmă asta îţi doreşti, să ai o nuntă diferită şi unică şi toată lumea să fie impresionată de alegerile tale.

Cortul va proteja invitaţii de orice fel de intemperii, poţi monta scene mari şi mici în el, chiar şi un ring de dans, instalaţii de sonorizare moderne, sisteme de aerisire, climatizare. Nunta la cort rămâne cea mai bună alegere în 2022 şi îţi va oferi ţie şi invitaţilor tăi o experienţă de cinci stele, costurile vor fi poate ceva mai mari, dar va merita fiecare bănuţ.

Şi nu uita: cu nunta la cort vei avea amintiri frumoase pe care nu le vei uita prea curând, la fel şi invitaţii tăi. Găseşte o firmă care se ocupă de organizarea nunţilor la cort, comandă cortul pentru evenimente dorit, organizează totul ca la carte şi te vei bucura de o nuntă ca-n poveşti cu o investiţie nu foarte mare. Nunta într-un cort pentru evenimente e cea mai bună soluţie pentru nunta perfectă, indiferent de numărul de invitaţi şi de pretenţii.

august 29th, 2022 by