3 mituri pentru nunta in corturi evenimente

corturi evenimente

De regula, in jurul unor produse sau servicii noi sau relativ noi, se nasc o serie de mituri sau prejudecati. Nunta la cort a devenit un trend in ultimii ani si, participand din ce in ce mai multe persoane ca invitati, unele dintre aceste mituri s-au stins sau elucidat. Insa, cateva dintre cele mai raspandite au ramas inca in picioare pentru persoanele care nu au avut aceasta ocazie. Iata 3 dintre cele mai populare mituri vehiculate cu privire la nunta in corturi evenimente:

  1. Conditiile meteorologice. Aflati intr-una dintre cele mai importante zile din viata lor, este drept ca protagonistii, respectiv mirii, nu ar trebui sa fie ingrijorati cu privire la conditiile meteo. Bineinteles, cu exceptia situatiei in care acestea i-ar putea afecta. In cazul corturilor pentru evenimente, va puteti debarasa total de aceasta grija. Corturile sunt realizate din materiale groase si calitative care sa nu permita ploii sa patrunda in interior. De asemenea, partile sunt extrem de bine imbinate, astfel incat, vantul puternic sa nu aiba puterea de a desprinde materialul de pe schelet.
  2. Igiena. Noile modele de corturi pentru nunti sau alte evenimente sunt adaptate in asa fel incat sa permita o igiena corespunzatoare. Preparatele vor fi realizate de o echipa de profesionisti pe care dumneavoastra o veti alege, iar la dispozitia lor vor fi puse spatiile necesare pentru a-si putea desfura corect activitatea. Pe langa spatiile generoase in care se pot pregati farfuriile, corturile pentru evenimente dispun si de vestiare.
  3. Podeaua. Cele mai multe persoane considera ca la o nunta la cort nu se va putea dansa datorita terenului accidentat pe care este amplasat cortul. In realitate, exista o podea speciala pentru aceste corturi pentru ca doamnele si domnisoarele sa poata pasi in siguranta pe tocuri, iar invitatii sa poata dansa.

Decoratiunile in corturi evenimente

Deoarece este vorba despre un eveniment festiv, din cort nu trebuie sa lipseasca decoratiunile. Aspectul cortului este unul extrem de placut, special creat pentru petreceri si ocazii speciale. Insa, la fel precum in cazul unui restaurant, pentru a da o nota de gala evenimentului, elementele decorative sunt extrem de importante.

In corturi evenimente se pot amplasa cu usurinta obiecte de decor si amenajare. Puteti opta pentru nuanta predominanta pentru corturi, respectiv alb, pentru a va fi mult mai usor in alegerea decoratiunilor. Fetele de mese si husele pentru scaune sunt la fel de importante pentru ca aspectul cortului sa fie unul placut.

Suporturile pentru lumanari, candrelabrele sau diversele globuri luminate sunt o alta metoda prin care puteti pune in evidenta spatiul. Una dintre cele mai raspandite idei de amenajare atat in cazul corturilor, cat si in cazul restaurantelor sunt arcadele din baloane sau peretii din flori artificiale sau naturale.

Indiferent de tipul de elemente decorative pe care il veti alege, va trebui sa va preocupati doar de modul in care acestea se pot imbina armonios. Corturile pentru evenimente au fost create special pentru a satisface absolut toate nevoile privind organizarea unui cadru festiv.

octombrie 14th, 2021 by