Unde poti vedea meciurile preferate online?

meciuri-live

Microbiştii şi împătimiţi de sport aşteaptă de fiecare dată cu nerăbdare să îşi urmărească echipa favorită sau jucătorul favorit în acţiune, iar în ziua meciului, cu toţii ne gândim ce să facem pentru ca timpul să treacă mai repede şi să vină mai repede ora meciului. Însă, multe sunt situaţiile în care, fie nu te afli acasă, fie este o pană de curent, fie eşti în tranzit, şi nu îţi poţi urmări favoriţii direct de la TV.

Ce îţi rămâne de făcut atunci? Ei bine, dacă nu ştii ce să faci atunci când nu te afli la un televizor, însă îţi doreşti neapărat să urmareşti meciul echipei favorite, ai nimerit în locul perfect. Mai jos te vom învăţa cum să urmăreşti meciurile echipei preferate direct online.

Aplicaţiile furnizorilor TV

Ei bine, prima variantă pentru a putea viziona meciuri pe net ale echipei preferate, poate să se regăsească chiar în furnizorul tău de internet si telefonie mobilă. Mai exact, atât Telekom, cât şi RDS, Look şi EuroSport pun la dispoziţie website-urile lor pentru a putea viziona online meciurile  echipei favorite.

Pentru a putea viziona canelele celor de la Telekom Sport trebuie să fii unul dintre abonaţii Telekom Sport. Fie la cartelă, fie la internetul fix. În caz contrar, îţi va fi aproape imposibil să urmăreşti canalele celor de la Telekom Sport.

La fel şi în cazul celor de la DigiSport. Aceştia oferă stream-uri live cu cele mai importante competiţii din ţara noastră şi din toată Europa, însă numai abonaţilor săi. în mod gratuit.

Pentru cei ce nu sunt abonaţi Digi, există varianta unui abonament la DigiOnline, un abonament pentru care vei fi nevoit să scoţi din buzunar o anumită sumă de bani.

LookSport a venit tare din spate şi a început să aibă în oferta sa cele mai importante competiţii europene, dar şi Liga 1 şi Liga 2 din România. Pentru a putea viziona online canalele LookSport, vei fi nevoit să scoţi din buzunar 25 de lei pentru un abonament pe două luni, sau 75 de lei pentru întreg anul.

EuroSport oferă şi ei stream-uri video, însă aceştia se axează în special pe fotbalul englez şi competiţiile de tenis de Gran Slam, iar un abonament online este de 5 euro pe lună.

PRO TV ne oferă posibilitatea să urmărim online meciurile echipei naţionale, gratuit! Nu trebuie decât să îţi deschizi un cont pe platforma acestora online, iar ulterior să deschizi orice canal doreşti din grila PRO.

Vizionare online la casele de pariuri

În prezent, casele de pariuri au început să ofere stream-uri video de la marea majoritate a evenimentelor sportive importante din toată lumea. Fie că vorbim de cei de la Betano, Superbet, Unibet, NetBet, Fortuna sau orice altă agenţie de pariuri, aceştia îţi oferă posibilitatea de a urmări meciul echipei preferate în aplicaţia lor. 

Nu este nevoie decât să ai un cont valabil, confirmat la agenţia respectivă, iar după caz să ai un minim sold pe cont pentru a putea urmări evenimentul preferat. De exemplu, Betano solicită 0.5 lei sold în cont pentru a putea urmări meciul favorit, în timp ce Superbet nu solicită sold în cont pentru a urmări un meci.

aprilie 11th, 2021 by