Ștrandul termal Sânmihaiu German – relaxare și apă termală

Cine nu își dorește ca după o zi obositoare să termine ziua cu o baie caldă, cu un masaj, cu  prietenii sau familia alături? De la cei mai tineri până la cei mai în vârstă,  Ștrandul termal Sânmihaiu German  oferă variate metode de relaxare, indiferent de anotimp și de vremea de afară.

Toate aceste lucruri sunt posibile datorită apei termale, descoperită din întâmplare aici cu peste 40 ani în urmă. Cunoscând beneficiile pe care aceasta le aduce sănătății oamenilor, s-a hotărât construirea unui complex de agrement unde atât cei mari, cât și cei mici, să petreacă timp de calitate.  Temperatura apei din bazin este de 36 grade Celsius și este regăsită atât în bazinul aflat în spațiu închis, cât și în celelalte 4 bazine aflate în aer liber.

Ștrandul este deschis de marți până duminică, din jurul orelor prânzului și până după miezul nopții, putând petrece momente de neuitat de răsfăț și relaxare.

Specialiștii în masaj te vor ajuta să reduci durerile musculare și articulare, să elimini mai ușor toxinele din organism, să crești imunitatea acestuia și, în general, să te simți mai bine.

Nu îți face griji în privința mâncării, deoarece restaurantul aflat în complex oferă o mare varietate de preparate culinare proaspete și gustoase, de la ciorbe, salate, grătare până la diferite sortimente de pizza. Barul Ștrandului oferă o mare diversitate de băuturi, cu care vă puteți delecta oricând simțiți nevoia.

În timpul verii, puteți lua hotărârea de a petrece mai multe zile departe de agitația urbană, așa că vă puteți închiria una din cele 17 căbănuțe cu capacitatea de două sau patru locuri. Tariful este de 60 lei/ 2 locuri și 120 lei/ 4 locuri.

Dacă ești pasionat de camping aici găsești locul potrivit deoarece în complex găsești pus la dispoziție un spațiu verde destinat montării corturilor și chiar a parcării rulotelor. Astfel poți să ai parte de relaxare și siguranță departe de activitățile urbane.

De asemenea sunt puse la dispoziție locuri special amenajate, foișor, umbrare, locuri cu spații verzi destinate atât familiilor cu copii, cât și celor singuri, cuplurilor sau celor în vârstă. Găsiți aici locul potrivit pentru a organiza un picnic și chiar pentru a face un grătar. La Ștrand termal găsiți locul potrivit pentru orice fel de activitate în aer liber.

Fie iarnă, fie vară Ștrandul termal Sânmihaiu German vă oferă posibilitatea de a evada din rutina și aglomerația zilnică a orașului pentru a beneficia de serviciile oferite în cadrul complexului nostru de agrement, iar până atunci, vă invităm să ne fiți alături pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/strandtermal/ .

ianuarie 9th, 2018 by