Ipocrizia dauneaza satisfactiei sexuale

Facem sex, dar ne este rusine sa vorbim despre asta. Ne temem sa vorbim despre activitatea fara de care noi nu am fi aici, pentru ca daca parintii nostri nu ar fi facut sex, noi nu am fi existat. Suntem ipocriti, traditionalisti si pudibonzi cand vine vorba despre satisfactia sexuala. Nu avem educatie sexuala in scoli, dar ne punem mainile in cap cand vedem tinere insarcinate. Parintii si profesorii nu rostesc cuvinte de genul „prezervativ”, „masturbare”, „contraceptie” pentru ca se simt rusinati in fata copiilor.
Sexul este o functie fiziologica, la fel ca respiratia, ca digestia. Ca o paranteza, indraznesc sa spun ca sexul este si o nevoie fiziologica, dar asta e alta discutie. Revenind, de ce nu putem sa vorbim despre aceasta functie? De ce sexul este considerat un subiect tabu? Am ajuns sa ne autocenzuram si sa ne fie teama sa le spunem partenerilor ce ne place. Toti cei care deschid subiectul sunt considerati desfranati, teroristi al bunului simt, neseriosi. In mod traditional, sexul este murdar si promiscuu. Suntem dependenti de traditii si religie, de niste dogme religioase care ataca placerile umane. Este dreptul fiecaruia sa creada ce vrea, insa problema majora este atunci cand, din cauza credintelor exagerate si oarbe, ne interzicem propriile placeri.

Videochatul, un alt subiect tabu in Romania secolului 21. De ce?

Atat femeile cat si barbatii isi doresc sa faca sex, la fel cum isi doresc sa respire, sa bea apa sau sa doarma. Ar trebui sa ne asumam si sa ne imbratisam sexualitatea, sa acceptam ca este o traire fireasca, sa uitam da falsele pudori si de rusine. Ne este frica sa nu fim judecati de ceilalti si de faptul ca ne vor respinge daca ne exprimam fanteziile. Aceasta teama de a nu aborda, de a nu deschide subiecte inaccesibile societatii creeaza bariere de comunicare. Sa ne ascultam corpul, sa vorbim despre dorintele si placerile noastre, sa nu ne lasam condusi de mentalitati invechite. Tot printre subiectele tabu este si videochatul, adesea comparat cu prostitutia de necunoscatori. Placerea noastra suprema este sa aruncam afirmatii, fara ca macar sa cunoastem domeniul despre care vorbim. Videochatul si practicarea meseriei de model videochat este un job 100% legal in Romania, de cativa ani buni incoace. In plus, este un job din care femeile isi pot castiga independenta financiara si castiga intre 10.000 si 20.000$ in fiecare luna. Pare ireal? Nu este. Modelel Charm Studio, cel mai bun studio videochat din tara si top 3 la nivel mondial castiga 20.000$ in fiecare luna. Cu munca, perseverenta, dar si cu o echipa de profesionisti in spate.

Daca si tu poti sa treci peste aceste mentalitati, daca iti doresti sa fii o femeie independenta, daca vrei sa cunosti lumea videochatului, Charm Studio te asteapta la interviu. Invata cum sa ajungi un #modeldetop.
Deviza studioului de videochat Charm Studio este We Create Top Models.

noiembrie 4th, 2019 by