Filme cu Bob Constructorul pentru întreaga familie, în iulie la Jim Jam

Filmul Bob Constructorul: Legenda Ciocanului de Aur (2009) – difuzat sâmbătă, 25 iulie, ora 11 și în reluare duminică, 26 iulie, ora 18 – îi învaţă pe copiii de grădiniţă câteva lucruri importante: pragmatismul, cooperarea şi bunătatea.

Bob şi Wendy, doi adulţi, le lasă maşinilor lor (personificate ca nişte copii) – tractorul, macaraua, betoniera – numeroase responsabilităţi, dar ca orice copii, acestea fac câteva greşeli care duc la probleme. Tatăl Bob este cel care întotdeauna repară şi iartă, ca un părinte sau ca un profesor ideal.

Brickbeard Piratul este povestitorul din filmul Bob the Builder: Ciocanul de Aur, explicând că  a lăsat tot felul de indicii în satul Repărăcioşilor, fosta sa casa, despre locul unde e ascunsă comoara sa, Ciocanul de Aur. Sperietoarea de ciori Spud şi Scrambler pornesc în căutarea ciocanului şi îl oferă lui Bob ca pe un cadou.  În film, Bob şi echipa sa renovează un cinematograf şi un far la malul mării. Pe de altă parte, serialul Bob The Builder (2016) ne invită la noi aventuri, dozate în noi episoade difuzate luna aceasta

iulie 15th, 2020 by