Ce atuuri trebuie sa ai pentru a obtine un job avantajos

Sigur ca pentru a avea succes in fata web cam-ului trebuie sa ai anumite calitati fizice. Te va ajuta cu siguranta faptul ca mergi la sala, ca-ti ingrijesti tenul si ca stii sa te imbraci si sa te aranjezi. Totusi, nu sunt singurele calitati de care are nevoie un model de videochat. La Art Studio vei afla cum sa te porti pentru a atrage si fideliza membrii, vei deprinde anumite tactici de psihologie si comunicare online, vei castiga mai multa incredere in propria persoana.

De ce Art Studio

Art Studio este un studio de videochat amplasat ultracentral, cu o vechime de peste 10 ani. In toti acesti ani, am castigat experienta, ne-am perfectionat si autodepasit in mod constant.  Am invatat din greseli, am evoluat, am crescut si am ajuns astazi unul din studiourile de videochat de renume din Bucuresti. Le oferim modelelor noastre posibilitatea de a lucrat atat din studio cat si de acasa, cu forme legale. Ne ocupam de training, de sesiuni foto-video profesionale si oferim sprijin logistic performant angajatelor noastre.

Daca te-am convins ca meseria de model este una de viitor si ai vrea sa ne faci o vizita pentru a avea o discutie, asteptam sa ne dai un semn la 0765 328 543 sau la 0768 870 210.

iulie 2nd, 2019 by