Back to school: 10 cărți de nota 10 pentru copii!

Într-o lume în care tehnologia domină tot mai mult timpul copiilor noștri, cărțile pentru copii rămân totuși un mijloc fundamental pentru dezvoltarea cognitivă, stimularea creativității și promovarea compasiunii și a empatiei. Vă prezentăm o colecție specială de cărți pentru copii de la Editura ap! (ACT și Politon), menite să le deschidă uși spre aventuri extraordinare, să le stimuleze imaginația și să le transmită valori esențiale. Prin intermediul acestor cărți captivante, cititorii tineri pot explora lumi fantastice, pot învăța despre valori morale și pot dezvolta abilități de gândire critică, toate într-un mod distractiv și educativ.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte din sfere precum dezvoltare personală și profesională, antreprenoriat, spiritualitate și wellbeing, oferind iubitorilor de carte posibilitatea de a citi sau de a asculta cărți, de a le folosi pe post de profesori sau sfătuitori și de a transforma clipele de relaxare într-un timp calitativ.

Mulțumesc și noapte bună/ Thank You and Good Night de Jon Gordon este o carte fermecătoare pentru toți copiii care au nevoie de un moment de lectură înainte de culcare. Cartea îi va cuceri cu siguranță pe micuți, grație ilustrațiilor frumos colorate, semnate de Donald Wallace, dar și pe adulți, pentru că această scurtă poveste de seară se va dovedi un instrument excelent pentru a-i învăța pe copii să spună „mulțumesc!”.

Ninja cel îngrijorat/ Anxious Ninja de Mary Nhin, cu ilustrații de Jelena Stupar, este prima carte din colecția de cărți de dezvoltare personală pentru copii „Trucuri Ninja”, pe care tu și micuțul tău o veți iubi pentru că vă va facilita abordarea unei teme de discuție foarte importantă pentru dezvoltarea armonioasă a oricărui copil: anxietatea.

Ninja cel Furios/ Angry Ninja de Mary Nhin, cu ilustrații de Jelena Stupar, este o altă povestire adorabilă din seria „Trucuri Ninja” care le va furniza copiilor o nouă armă secretă cu ajutorul căreia vor reuși să își gestioneze mai bine emoțiile, să capete mai multă încredere în ei și să se pregătească pentru provocările vieții. Așadar, dacă micuțul tău își manifestă adesea furia într-un mod nepotrivit, chiar și pentru cele mai neînsemnate motive, atunci această carte îi va fi de folos.

Ninja cel Curajos/ Gritty Ninja de Mary Nhin, cu ilustrații de Jelena Stupar, este o altă carte adorabilă pentru copii din colecția „Trucuri Ninja”. În cele 32 de pagini ale poveștii, vei face cunoștință cu Ninja cel Curajos, care nu a fost însă dintotdeauna așa, și cu Ninja cel Îndrăzneț, care îi va învăța pe copii care sunt secretele pentru a nu renunța niciodată și pentru a duce la bun sfârșit tot ce au început, oricât de greu ar fi.

Ninja cel Mincinos/ Dishonest Ninja de Mary Nhin, cu ilustrații de Jelena Stupar, este o frumoasă poveste educativă despre minciună. Știm cu toții că copiii au deseori tendința să se transforme în mici Pinocchio spunând minciunele pentru a se distra, pentru a se disculpa sau pur și simplu pentru a se da mari. Însă minciuna este un obicei periculos care trebuie descurajat de la cele mai mici vârste, pentru a nu prinde rădăcini periculoase. Astfel, povestea de față îl va face pe micuțul tău să înțeleagă că minciuna poate evolua rapid de la o simplă distracție, la o faptă gravă, care îi afectează pe cei din jur, de aceea, când vine vorba de a alege între a spune adevărul și a minți, alegerea cea mai înțeleaptă este întotdeauna adevărul…

Ninja cel Creativ/ Inventor Ninja de Mary Nhin, cu ilustrații de Jelena Stupar, va fi o lectură cum nu se poate mai potrivită pentru toți copiii creativi care rămân la un moment dat fără idei. Asta pentru că le va face cunoscută acestora cea mai simplă metodă cu ajutorul căreia își pot „debloca” creativitatea.

Mama Bruce/ Mother Bruce de Ryan T. Higgins este o nouă carte adorabilă pentru copii pe care Editura ap! (ACT și Politon) le-o propune părinților și bunicilor pentru a le-o citi micuților lor și a se bucura împreună de momente unice.

Bunicile sunt pentru iubire/ Grandmas are for love de Misty Black, cu ilustrații de Marina Batrak, este o nouă ocazie pentru voi, dragi părinți și bunici, de a petrece mai mult timp de calitate alături de copiii și nepoții voștri, iar pentru micuții cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani va reprezenta un motiv în plus să se pregătească un pic mai devreme de culcare și să se cuibărească lângă voi. Lectura acestor versuri și comentarea imaginilor frumos colorate, cu Koala și bunicii lui, vă va conduce în mod cât se poate de firesc spre o discuție plăcută și liniștitoare despre iubitoarele bunici. Copiii se vor pregăti astfel pentru o nouă călătorie în lumea viselor, într-un mod cum nu se poate mai potrivit și mai frumos: fiind alături de cei dragi, depănând amintiri și împărtășindu-și iubirea. Vă invit să explorăm împreună această cărticică încântătoare.

Principii pentru succes/ Principles for Success rezumă ideile esențiale din bestsellerul lui Ray Dalio, Principii, într-un format distractiv și ușor de citit, făcându-le astfel accesibile cititorilor de toate vârstele. Cartea conține elementele-cheie ale principiilor neconvenționale care l-au ajutat pe Dalio să devină unul dintre cei mai de succes oameni de pe planetă – și care au fost citite și distribuite de milioane de oameni – conținând în plus și referințe cu privire la cum să îți fixezi obiective, să înveți din propriile greșeli sau cum să colaborezi cu cei din jurul tău pentru a obține rezultate excepționale. Fie că ești deja un fan al ideilor din Principii, fie că le vei descoperi acum pentru întâia oară, acest ghid ilustrat te va ajuta să te bucuri de succes și de viața pe care ți-o dorești.

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 200 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte, din sfere precum: dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate sau wellbeing. Titlurile editurii se regăsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

septembrie 26th, 2023 by