Tide – detergentul ce ofera prospetime rufelor

Detergentul de rufe Tide este destinat spalarii in masinile de spalat de orice tip.
Praful de spalare contine un set de elemente care imbunatatesc calitatea spalarii si permit utilizarea unei cantitati mici de pulbere. Detergentul pudra curata eficient diverse pete, pastrand culorile stralucitoare ale lucrurilor si iti permite, de asemenea, sa obtii un alb excelent fara fierbere. Contine componente care ajuta la protejarea masinii de spalat de rugina si calcar. Aceste componente sunt: 5-15% tensioactivi anionici, <5% surfactanti non-ionici, agenti de albire pe baza de oxigen, fosfonati, policarboxilati, zeoliti, enzime, stralucitori optici, parfumuri

Tide detergent

Tide detergent pentru rufe albe si colorate spala perfect si mentine tesaturile in stare excelenta. Tide detergent de rufe sub forma de pudra, pentru rufe albe si colorate, este nu numai extrem de eficient, ci si rentabil, deoarece inlocuieste doi detergenti simultan. Enzimele speciale Clean & Bright din Tide pentru rufe albe si colorate, iti permit sa speli perfect atat rufele albe, cat si pe cele colorate. Astfel nu vei pierde din timpul tau pretios.

Detergentul spala cu usurinta, fara a lasa culorile sa se imbine una cu cealalta.  In plus, Tide va oferi hainelor tale o aroma usoara si placuta. Cu Tide detergent pentru rufe albe si colorate vei economisi mai mult si vei putea spala la un loc rufele, indiferent de culoarea lor. Are o aroma usoara, placuta si ofera rezultate excelente de spalare. Detergentul Tide este ambalat in pungi de 2 kg pentru 20 de spalari sau de 4 kg, pentru 40 de spalari.

Tide lichid

Detergentul Tide lichid este util tuturor celor care doresc sa ofere rufelor o spalare de inalta calitate. Acest produs universal este destinat ingrijirii lucrurilor din tesaturi albe si colorate. Patrunde adanc in fibre si se confrunta eficient cu murdaria obisnuita si pete vechi persistente. La spalare, hainele si lenjeria vor fi curatate impecabil si nu vor exista urme de pulbere pe ele la terminarea spalarii.

Tide lichid concentrat spala perfect hainele, avand grija de luminozitatea culorii tesaturilor. In plus, detergentul lichid va oferi hainelor o aroma usoara si placuta. Tide lichid vine ambalat in recipient de plastic.

Detergent lichid Tide

Detergentul lichid Tide concentrat, reprezinta o ocazie excelenta de a oferi hainelor un aspect excelent si o aroma placuta. Acest detergent lichid Tide nu numai ca indeparteaza petele incapatanate, ci patrunde adanc si in fibrele tesaturii, curatand-o si restaurand-o. Detergentul lichid se descurca bine cu functiile sale la o temperatura de 30 de grade C, oferind suplimentar prospetime si inmuiere, chiar si fara utilizarea unui balsam de rufe la clatire. Detergentul lichid Tide ofera un consum foarte economic. Produsul are un miros placut, fara a provoca iritatii si este potrivit chiar si pentru copii. 

Capsule Tide

Marea forta de spalare se afla acum intr-o capsula mica. Tipurile de capsule Tide sunt concepute pentru a face fata celor mai dificile sarcini de spalare. Capsulele de detergent au un design unic cu mai multe camere, care contin detergent concentrat. Datorita filmului cu solubilitate ridicata, capsulele sunt activate prin contactul cu apa, astfel incat curata, indeparteaza petele, lumineaza, reimprospateaza si sunt eficiente chiar si la o temperatura a apei de 30 de grade C.

aprilie 9th, 2020 by