Termosistemul decorativ sau cum să finisezi eficient detaliile tehnice din locuință?

Termosistemul decorativ sau cum să finisezi eficient detaliile tehnice din locuință

Nu ți se pare inestetic atunci când intri pe ușă și toate elementele decorative așezate armonios sunt obturate de amănuntele tehnice? Țevi prea greu de ascuns, calorifere prea mari sau cabluri numeroase. Nici în exterior nu pot fi ascunse toate detaliile care obturează eforturile intense pentru o estetică perfectă. De cele mai multe ori, părțile care compun sistemele de încălzire destabilizează întregul pe care l-ai construit cu grijă.

Tocmai de aceea, este recomandată instalarea unui termosistem decorativ care va conferi unicitate locuinței tale.

Prin ce se diferențiază un asemenea termosistem? Comparativ cu alternativele clasice, prezintă câteva particularități esențiale:

  • Reducerea semnificativă a sumelor investite pentru plata facturilor. Va fi menținută constant o temperatură optimă pentru tine. Motivul privește reținerea cu succes a căldurii în interiorul locuinței. Astfel, nu va fi în niciun fel modificată de vremea de afară. Economisirea energiei se produce în toate anotimpurile. Gândește-te cât de bine te vei simți când vei avea parte d eo atmosferă răcoroasă fără a fi nevoit/ă să apelezi la aerul condiționat.
  • Izolarea termică vine la pachet cu cea fonică. Fără zgomote deranjante sau discuții exagerate.
  • Pereții vor fi scutiți de apariția umezelii și mai apoi a mucegaiului în anumite colțuri. Nu mai ești nevoit/ă să găsești fel și fel de soluții pentru a le îndepărta eficient.
  • În final, unul dintre cele mai interesante aspectele privește felul în care arată. Cu ajutorul unui sistem decorativ vei aduce o pată de culoare și un plus de unicitate locuinței tale. Lipsa detaliilor estetice ți-au transformat treptat casa într-un loc fără pic de expresivitate. În plus, montarea se realizează ușor. Nu mai este nevoie de materiale dure și grele pentru a putea duce la bun sfârșit lucrarea. Se pot monta cu succes atât pe fațada casei, cât și pe tencuială.

Un alt aspect care poate deveni lipsit de personalitate este tavanul. Te-ai tot gândi ce ar fi potrivit pentru a adăuga o pată de culoare, însă parcă nimic nu s-a ridicat la standardele avute. Alegerea unor baghete din polistiren pentru tavan poate fi soluția eficientă. Polistirenul extrudat dă dovadă de o rezistență ieșită din comun, iar gama de modele este una diversificată. În plus, este foarte ușor de montat.

Combină esteticul și funcționalitate și nu vei da greș!

februarie 12th, 2021 by