Soluții inovatoare pentru confort sporit în baie

sensodays

Design-ul locuinței trebuie sa fie realizat, pentru a oferi o impresie plăcută de ansamblu, conform principiilor unui anumit stil de amenajare interioară. Poți face acest lucru cu ușurință, luând în considerare elementele care unesc alegerile de mobilier și decorațiuni din diferitele încăperi ale casei.

În cazul băii, ca să o amenajezi în mod reușit, este important atât aspectul, cât și funcționalitatea tuturor instalațiilor pentru care optezi. Pentru a lua cea mai bună decizie, ia în considerare mai ales soluțiile cu tehnologie de cea mai înaltă calitate. Astfel, te asiguri că ai gradul dorit de confort pentru îngrijirea personală.

Iată câteva dintre cele mai indicate opțiuni de instalații sanitare din baie, pentru cele mai bune condiții de utilizare

Dușul walk-in

Spre deosebire de cel clasic, dușul walk-in aduce în prim-plan accesibilitatea, pentru o mulțime de categorii de utilizatori. Pentru că se renunță la cădiță, poate fi mai ușor de utilizat de către persoanele cu probleme musculare, care se deplasează cu dificultate, precum și de către copii. Experiența de spălare este mai naturală, pentru că se menține contactul cu podeaua, sub care este instalat un sistem de scurgere performant.

Dușul walk-in are și avantajul că poate fi adaptat unor spații cu dimensiuni diferite, astfel că este ușor de instalat atât în spații mici, cât și în băi open-space, de dimensiuni semnificative.

Coloana de duș performantă

Coloanele de duș au devenit din ce în ce mai populare printre persoanele care țin la design-ul modern și inovator al băii. Acestea includ toate opțiunile de care ai nevoie, pentru un ritual de îngrijire și relaxare care îmbină utilul cu plăcutul. Multe modele au termostat, pentru reglarea temperaturii cu ușurință, în funcție de preferințe, precum și funcții de schimbare a debitului, pentru a economisi apă.

Pe lângă funcționalitatea înaltă, te bucuri și de un design interesant, care face ca această instalație pentru baie să aibă și rol decorativ. Consultă informații despre modele de coloane de duș din oferta Sensodays, pentru a descoperi care este cea mai bună variantă pentru tine.

WC-ul suspendat

O altă soluție inovatoare pentru echiparea băii este și vasul WC suspendat, care oferă avantaje din punct de vedere al aspectului, dar și al performanței. Instalația de țevi este așezată direct în spatele peretelui, pentru ca aspectul acestora să nu afecteze impresia de ansamblu pe care o creează design-ul băii. Pentru acest tip de toaletă se potrivește clapeta pentru rezervor cu două poziții, utilă pentru persoanele care doresc să ajute la protejarea mediului, economisind apa pe care o folosesc în casă.

Cada freestanding

Acest tip de cadă se pretează mai ales pentru băile mari, open space, amenajate, de exemplu, la mansardă. Utilizând-o, ai parte de flexibilitate, aceasta putând fi amplasată lângă perete sau în centrul încăperii. De asemenea, aspectul este elegant, iar materialul compozit se caracterizează prin calitate și rezistență. Poți să te bucuri de o baie relaxantă, prin experiența deosebită de utilizare.

Acestea sunt câteva dintre instalațiile pentru baie pe care le poți lua în considerare, atunci când vrei să amenajezi baia. Alege soluții performante, care îți oferă întotdeauna confortul de care ai nevoie.

Sursă foto: Pixabay.com.

aprilie 21st, 2021 by