Primele 3 lucruri pe care trebuie să le faci atunci când achiziționezi (sau închiriezi) un imobil cu scop economic

deratizare constanta

Pregătirea unui imobil în care vor fi depozitate materiale, vor lucra angajați sau va fi sediul central al business-ului tău este primul pas în conturarea succesului în afaceri. Chiar dacă pare greu de crezut, nimic nu se compară cu un spațiu curat și mereu igienizat, atunci când vine vorba de atragerea unor investitori sau a unui număr mai mare de clienți. Așa se face că mulți dintre cei care gestionează un business încep cu următoarele 3 lucruri de îndată ce achiziționează (sau închiriază) un imobil cu scop economic:

  1. Dezinsecție, deratizare și dezinfecție

Dacă ai avut neplăcerea să găsești o insectă în produsele pe care le-ai achiziționat de-a lungul vieții, șansele ca să mai fi cumpărat ceva de la respectivul agent economic sunt foarte mici. Așa se întâmplă și în cazul celorlalți clienți care taxează orice business în momentul în care observă că ceva este în neregulă. Acest lucru este cu atât mai important cu cât imobilul pe care îl vizezi va fi folosit ca depozit pentru diverse produse.

Cea mai bună metodă pe care o poți alege pentru a scăpa de toate aceste probleme este să alegi o firmă specializată în servicii DDD. Spre exemplu, ProtectDDD pune la dispoziție servicii de deratizare Constanta pentru diferiți agenți economici. Astfel, restaurantele, cafenelele, sălile de evenimente și multe alte spații scapă instant de rozătoare. Aceeași firmă oferă și servicii de dezinsectie Constanta, prin care încăperile pot scăpa de orice intrus.

  • Verifică actele de proprietate

Nu de puține ori, atât proprietarii de locuințe, cât și agenții comerciali s-au trezit cu probleme juridice cauzate de achiziționarea unui imobil care, ulterior, s-a dovedit că are o situație juridică incertă. De aici au rezultat multe alte neplăceri care i-au costat pe respectivii nu doar bani, ci și timp. Pentru a te asigura că totul este în regulă, verifică actele de proprietate ale imobilului și află toate informațiile despre el.

  • Transformă locul într-un spațiu cu atmosferă plăcută

Indiferent că imobilul va fi transformat într-un restaurant, un sediu de birouri sau o cafenea, este foarte important ca atmosfera din interior să fie una plăcută. De aceea, îți recomandăm să iei legătura cu un designer de interior care să te ghideze în amenajarea spațiului. Cu ajutorul lui, vei putea alege toate lucrurile necesare fără pic de efort, având în continuare siguranța faptului că elementele alese vor înfrumuseța totul.

Fă din spațiul pe care îl achiziționezi sau închiriezi unul plin de curățenie!

octombrie 16th, 2020 by