Naturama – lichenii stabilizati, plante tot mai dorite de public

Domeniul amenajarilor de interior este unul fascinant, cu pagini intregi dedicate pe site-uri,  in reviste de specialitate sau emisiuni de televiziune.

Oamenii sunt intr-o continua informare despre cum sa isi creeze spatiul mult visat in locuinta sau la locul de munca . Starea de bine si de confort intr-un spatiu de interior azi, parca  se  realizeaza  mai usor, avand atatea notiuni si specialisti in domeniu la indemana. Practic, trebuie doar sa inscrii unui stil. 

Si pentru ca tot a venit vorba despre  stil, unul  extem de apreciat este cel biofilic.

Stilul biofilic nu inseamna doar amenajarea unui spatiu cu plante, ci devine un stil de viata sanatos in care natura joaca cel mai important rol. Natura vine sa incante ochiul “spectatorilor”, dar totodata ea isi indeplineste rolul de a purifica spatiul de interior.

Oricat de mult o iubim, trebuie sa stim cum sa o intretinem pentru a ne bucura de acel efect proaspat pe o perioada indelungata.

Ce ati spune daca am uita de aceasta grija? Va propunem un scurt exercitiu de imaginatie: cum ar fi daca  ca ati  pleca in concediu pentru cateva saptamani fara sa aveti grija intretinerii plantelor naturale din casa? Suna interesant, nu ?

Ei bine, o echipa de oameni profesionisti,  cu experienta in domeniul designului de interior si graficii a apus bazele unui magazin de decoratiuni de interior realizate 100% din produse naturale.

Naturama, asa cum ii spune si numele “natura in rama”,  inseamna impletire intre natura, arta si design.

Magazinul Naturama a luat nastere ca raspuns la nevoia oamenilor de a aduce in locuintele lor nu clasicele  plante la ghiveci, ci plante stabilizate, populare tocmai prin faptul ca le permit celor ce le aleg sa se bucure de proprietatile lor naturale, de un climat deosebit,  fara ca acestia sa aiba grija mentenantei lor. Naturama este importator direct de muschi si licheni stabilizati.

La momentul intrarii lor pe piata, in 2019,  existau oameni care inca nu ii vazusera decat in reviste si poate, foarte rar in realitate.  Asta, pentru ca aceste plante nu se dezvolta oriunde, ci in padurile nordice de langa Cercul Arctic, iar acest lucru se reflecta clar si in pretul lor. Compania si-a  propus sa largeasca aria clientilor lor, adresandu-se nu doar companiilor care isi permiteau astfel de decoratiuni, ci si omului de rand, cu venituri ceva mai modeste.

Prin intermediul shop-ului de pe site si al  platformelor de marketing online, Naturama a reusit  in scurta vreme sa puna la dispozitia clientilor nu doar plantele: muschi si licheni stabilizati in peste 40 de culori, ci si rame, blank-uri sau kit-uri pentru iubitorii de art&craft, colectii de ceasuri, dar si multe alte produse care se bucura de apreciere.

Compania, la momentul actual, ofera practic, doua optiuni publicului: cea in care primeste serviciile de-a gata sau cea in care clienul  isi achizitioneaza produsele si le monteaza. Acesta este un atuu pentru client, deoarece nu mai este nevoit sa alerge dupa fiecare serviciu , le gaseste pe toate in acelasi loc si, economisind bani si timp.

Lichenii Naturama au cucerit un segment important in  din piata dezvoltatorilor imobiliari, HoReCa, saloane de beauty, cabinete medicale particular, organizatori evenimente speciale, cabinete de avocatură,  companii private, artisti decoratori dar si din randul peroanelor fizice care au adus un  colt de natura  in locuintele lor. Cerintele vin atat din tara, cat si de peste hotare.

Nici in perioada pandemiei, oamenii nu au renunat la ideea de a decora, ba chiar au gasit un mod de a se relaxa, si chiar au implicat si copiii in astfel de activitati, pentru ca vorbim de produse 100% naturale, antialergene, deci sigure.

Este imbucurator sa aflam ca oamenii renunta la ideea de artificial si se intorc din nou catre natural, mai ales ca este atat de usor  sa iti creezi oaza ta de liniste, fara sa ai grija intretinerii ei. Natura este o sursa importanta de energie, stimuleaza starea de spirit si imbunatateste creativitatea, iar atunci cand este la tine acasa, nu poate fi decat perfect.

iunie 25th, 2021 by