Deții o casă veche căreia vrei să-i îmbunătățești aspectul? Iată ce trebuie să faci

Designul general al casei este la fel de important atât la interior, cât și la exterior. Acesta îți va transmite o stare de bine și de împlinire de fiecare dată când ajungi acasă și îți privești propria realizare. Ei bine, dacă casa ta are un aspect tradițional la exterior și îți dorești ca acesta să fie adaptat vremurilor contemporane, nu trebuie decât să ai în vedere anumite trucuri simple și rapide prin care poți face acest lucru.

Iată mai jos cum să transformi aspectul casei tale vechi, într-unul modern, doar respectând anumiți pași esențiali

  1. Schimbă vopseaua exterioară sau/ și placajele

Dacă casa ta dispune de cărămizi sau piatră veche care nu se mai potrivesc vremurilor și nu se îmbină armonios cu celelalte elemente atunci o poți înlătura sau acoperi cu un alt material pentru a obține un aspect total diferit. Dacă ți se pare un proces prea complex, atunci poți opta să schimbi culoarea casei. Alege o nuanță neutră, cum ar fi albul pentru a ajuta la crearea unui tot în care materialele și culorile se îmbină într-un mod plăcut. Vopsirea și placarea exterioară a casei poate reda un design contemporan, îmbunătățit, mai ales dacă zidăria este deteriorată.

  1. Înlocuiește usa

Fie că alegi să înlocuiești ușa exterioară, să o recondiționezi sau să o vopsești să știi că oricum aspectul casei tale se va îmbunătăți într-un mod evident. Poți să alegi o ușă modernă, actualizată la timpurile prezente, în stilul care te reprezintă. Pe de altă parte, și una de epocă poate fi o variantă potrivită dacă ești adeptul acestui tip de design. În acest fel casa ta va ieși cu siguranță în evidență.

  1. Adaugă lumini exterioare

Luminile exterioare vor fi cele care te vor ajuta să pui în valoarea designul total al casei. Așează o lampă de perete la intrarea în casă pentru a evidenția poteca/ curtea și toate obiectele de design. Dacă ai muncit pentru a crea o grădină încântătoare, atunci nu lăsa ca acest lucru să treacă neobservat.  Luminile vor crea o intrare modernă, primitoare și vor susține stilul minimalist. Poți intra pe site-ul celor de la led-zone.ro pentru a vedea ofertele lor de produse de iluminat cu led pentru exterior. Acestea vin cu o serie de avantaje, printre care consumul redus și varietatea de modele. 

  1. Îmbunătățește amenajarea grădinii

Acordă tot timpul o atenție sporită grădinii tale și modului de aranjare a tuturor elementelor. Aceasta trebuie să fie tot timpul îngrijită și să să se afle în armonie cu designul casei. Dacă îți dorești o casă contemporană, atunci asigură-te că spațiul verde adoptă un stil minimalist prin ordine și o amenajare de bun gust. Iată aici câteva idei de amenajare a grădinii din fața casei.

În concluzie dacă îți dorești să îmbunătățești vizibil aspectul casei tale, transformându-l într-unul contemporan, atunci trebuie doar să înlocuiești anumite elemente, să le recondiționezi sau să modifici vopseaua/ culorile. Pe lângă asta fii atent la modul în care îți îngrijești grădina și optează pentru lumini exterioare pentru a o pune tot timpul în evidență. 

Sursa: unsplah.com.

ianuarie 6th, 2022 by