Ce trebuie sa contina un set de mobilier tineret?

mobilier tineret

Ideea cum ca gusturile nu se discuta este des circulata in randul tuturor categoriilor de persoane. Totusi, nu este de contestat faptul ca exista anumite piese de mobilier tineret indispensabile intr-o astfel de incapere. Dormitorul are rolul sau foarte bine cunoscut, astfel ca, cele mai importante piese din aceasta incapere sunt complet necesare pentru a-si putea indeplini functionalitatea.

Iata 3 elemente de mobilier ce sunt prezente intr-un dormitor:

  • Patul. Prin excelenta, aceasta camera este destinata odihnei si reincarcarii cu energie. Astfel, patul este una dintre piesele de mobilier ce nu poate lipsi din dormitorul unui tanar. Bineinteles ca din acest moment putem discuta despre gusturi si pretentii.

Unele persoane sunt adepte ale paturilor in stil regal, foarte excentrice, mari si impunatoare, pe cand altele iubesc simplitatea. De altfel, exista si tineri atrasi de stilurile clasic sau rustic care isi doresc un pat in nuante de cires, nuc, cu insertii metalice din fier, cat mai simple, dar comode.

  • Noptierele. Aspectul patului intr-un dormitor poate fi usor trecut cu vederea daca nu are alaturi si doua noptiere in acelasi stil. La fel cum accesoriile completeaza o tinuta si o intregesc, si noptierele pun punctul pe „i” in crearea unui aspect inedit al dormitorului.
  • Comoda. Desi comoda era initial locul ideal pe care sa fie amplasat TV-ul, acum lucrurile s-au schimbat. Foarte multe persoane prefera sa aiba TV doar in living, ceea ce inseamna ca o comoda ar deveni inutila in dormitor. Totusi, comoda a deprins si alte roluri foarte utile pentru locatari: depozitarea de articole de mici dimensiuni, de obiecte sau chiar de jocuri de societate.

Ce nuante pentru mobilier tineret sunt la moda in 2022?

La fel ca in cazul stilului ales, nuantele difera in functie de gusturile fiecarei persoane. Totusi, specialistii in home&deco propun cateva combinatii de culori foarte placute pentru mobilierul ales in acest an. In acelasi ton cu inspiratia si propunerile lor, producatorii de moda aduc in atentia clientilor cat mai multe optiuni de mobilier tineret in tonurile virale ale anului in curs.

Combinatia dintre nuanta de stejar si gri este una dintre cele mai reusite pentru un dormitor specific tineretului. Culorile permit asortarea cu obiecte decorative in nuante de auriu sau argintiu, creand un contrast extrem de placut. Aceasta combinatie este considerata ca fiind potrivita pentru dormitoare deoarece este relaxanta si armonioasa.

O alta varianta de nuante, de regula apreciata de partea feminina, este cea de roz, alb si stejar sonoma. La fel de relaxanta si armonioasa, nuanta mobilierului se poate adapta cu un tapet modern care sa scoata in evident intregul aranjament al dormitorului. Unul dintre avantajele celor doua combinatii la moda in acest an este ca ambele se intretin si curata foarte usor.

ianuarie 10th, 2022 by